Przychylność browarów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• wasyll
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kogut002
    Kormoran chce 10zł i koperte ze znaczkiem, więc odpuściłem. Na Juże mimo zapewnień nie odesłali, natomiast bardzo miłą niespodziankę sprawił mi browar z Wami i Mazur, kontakt tel b. miły i dostałem grubą kopertę w ciągu tyg.
    Coś Ci się chyba pomerdało z tymi browarami. Kormoran odpuściłeś, ale browar z Warmii i Mazur sprawił Ci miłą niespodziankę(zapewne chodzi Ci o... Kormoran).

Leave a comment:

• Kogut002
    replied
    Ja teraz najpierw dzwonie do polskich czy wysyłają ale np Kormoran chce 10zł i koperte ze znaczkiem, więc odpuściłem. Na Juże mimo zapewnień nie odesłali, natomiast bardzo miłą niespodziankę sprawił mi browar z Wami i Mazur, kontakt tel b. miły i dostałem grubą kopertę w ciągu tyg.
    Jeśli chodzi o świat to z Australii dostałem po tyg od wysłania maila, a z Japonii po 2 tyg. Ogólnie ze świata przychodzi 1 na 3 z wysłanych maili

Leave a comment:

• genea
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR
    Kopertę ze znaczkiem to wysyłaj do polskich i niemieckich browarów.
    Ja najpierw wysyłam maila. Jeżeli poproszą o kopertę to dopiero wtedy wysyłam. I nie dotyczy to tylko polskich i niemieckich browarów. Miałem także przypadki z Czech, Słowacji, Austrii i bodajże Francji. Ogólnie rzecz biorąc jak nie wyślesz, to się nie dowiesz
    Ostatnia zmiana dokonana przez genea; 2011-12-20, 23:21.

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika OWI78
    Witam Szanowne Grono

Mam pytanko?Jak szanowni koledzy pozyskuja etykiety,kapsle itp od browarow zagranicznych i Polskich jak sytlacja wygląda wystarczy napisac email czy tez trzeba pisac list i wkladac koperte wzrotna zadresowana ze znaczkiem-Dziekuje za odpowedz
    Wysyłaj maile a oni tobie odpowiedzą co i ja,albo wogóle nie odpowiedzą,
    Kopertę ze znaczkiem to wysyłaj do polskich i niemieckich browarów.

Leave a comment:

• OWI78
    replied
    Witam Szanowne Grono

Mam pytanko?Jak szanowni koledzy pozyskuja etykiety,kapsle itp od browarow zagranicznych i Polskich jak sytlacja wygląda wystarczy napisac email czy tez trzeba pisac list i wkladac koperte wzrotna zadresowana ze znaczkiem-Dziekuje za odpowedz

Leave a comment:

• Kogut002
    replied
    Podzwoniłem, popytałem, z większością nie było problemu, ale w Korebie oprócz koperty ze znaczkiem zawołali sobie 10zł za etykiety

A w ubiegłym tyg. przyszły mi z Australii
    Coopers Brewery Limitet
    Ostatnia zmiana dokonana przez Kogut002; 2011-11-17, 17:08.

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Dzisiaj otrzymałem przesyłkę z Kamerunu

BRASSE ET EMBOUTEILLE PAR LES BRASSERIE DU CAMERON

Thanks very

Leave a comment:

• Mafar
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kogut002
    To mniej wiecej tak pisalem do polskich browarow ale nikt mi nie odpisal :/
    Jeżeli chcesz coś dostawać od polskich browarów to musisz im wysłać kopertę zwrotną zaadresowaną z naklejonymi znaczkami . A najlepiej wcześniej zadzwonić i się zapytać czy istnieje taka możliwość .

Leave a comment:

• Kogut002
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30
    przedstawiasz sie, mowisz ze kolekcjonujesz to i to od tylu lat, masz w zbiorze tyle i tyle, pytasz czy jest mozliwosc od nich dostania tego i tego, dziekujesz i tyle.....
    To mniej wiecej tak pisalem do polskich browarow ale nikt mi nie odpisal :/

Leave a comment:

• ART
    replied
    Musze przyznać, że do browarbizu też trafiają takie zapytania

Leave a comment:

• krzysztof30
    replied
    przedstawiasz sie, mowisz ze kolekcjonujesz to i to od tylu lat, masz w zbiorze tyle i tyle, pytasz czy jest mozliwosc od nich dostania tego i tego, dziekujesz i tyle.....

Leave a comment:

• Kogut002
    replied
    a w jaki sposób formułujecie zapytania w mailach? i co piszecie, w jaki sposób? pytam bo ja wysłałem kilkanaście maili z pytaniem czy mogą mi wysłać etykity i nie dostałem żadnej odpowiedzi od 2 miesięcy

Leave a comment:

• Tapir
    replied
    Trafiłem kiedyś na ten temat ale nigdy nie miałem czasu na wysyłanie maili.
    Obecnie leżę w łóżku po poważnej operacji kolana i - po części z nudy a po części z ciekawości - w zeszłym tygodniu zacząłem wysyłać maile z prośbami o podstawki. Na pierwszy ogień poszły Stany Zjednoczone i Kanada.

Dziś pierwsza miła niespodzianka: paczka z Boston Beer Company (Samuel Adams) - 28 Etykiet, 2 identyczne kapsle, 3 podkładki, metalowy otwieracz w kształcie szklanki i czapka z daszkiem. Niespodzianka tym większa, że w odpisali mi wcześniej że mogą wysłać tylko etykiety.

Kiedy skończy się spowodowana lekami abstynencja obiecuję wypić zdrowie tego browaru

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Dzisiaj otrzymałem przesyłkę z USA

Mendocino Brewing Co.

Thanks very

Leave a comment:

• syzygy
    replied
    Etykiety z portuagalii- Browar Sagres.

Mam na wymiane jak ktoś chętny.

Leave a comment: