Przychylność browarów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• syzygy
    replied
    A dziś przesyłka od Warsteiner'a same etykiety oraz list.

Leave a comment:

• syzygy
    replied
    A dziś przesyłka z Austrii Browar Hubertus 9 etykiet.

Leave a comment:

• syzygy
    replied
    Etykieki

11 etykiet z Budweiser z Republiki Czech
    Jedna mi sie powtórzyła wiec 10 nowych.

Leave a comment:

• syzygy
    replied
    ja otrzymałem 8 etykiet od Wernesgruner z Niemiec wraz z listem oraz 15 etykiet z Carlsberg Dania

Leave a comment:

• olmarcia
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6
    Ja w ubiegłym tygodniu otrzymałem od Warsteiner'a 2 otwieracze (różne) oraz ich firmowy długopis.

Vielen Dank !
    Oni są zawsze bardzo hojni Dostałam od nich kiedyś otwieracz, w ubiegłym roku breloczek, do tego oczywiście kapsle i przemiły liścik zawsze !

Leave a comment:

• forra6
    replied
    Ja w ubiegłym tygodniu otrzymałem od Warsteiner'a 2 otwieracze (różne) oraz ich firmowy długopis.

Vielen Dank !

Leave a comment:

• Adasko74
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysp
    Byłem w Orlickich Górach (tuż za Kotliną Kłodzką). W Browarze Rychnow za podkładki wołali korunki, odpuściłem. Dostałem za darmo obok w restauracji. W Zamberku zapłaciłem 3 korunki za podkładkę. Płacicie?
    byłem w czerwcu w czechach odwiedziłem ponad 40 browarów, czasem płaciłem z etykiety i podstawki o szkle juz nie wspomne, ale było kilka browarów gdzie dawali za darmo np. Holba w Hanusovicach , Pivovar w Hlinsku , Krakonos w Trutnovie wystarczyło zapytac na portierni i wpuszczali na teren browaru.Większość browarów ma swoje sklepy i wszystko za koronki , za zestaw etykiet wołali 10-20 koron , nie wspomne juz o browarach restauracyjnych tam za sztuke po 10 koron , najdrożej było w Pradze u Fleku 50 koron za 1 szt. etykiety.Ale nie żałuje wyprawa sie udała.

Leave a comment:

• adamb71
    replied
    Dawno tu nic nie napisałem, ale dostałem kilka przesyłek z etykietami. Większość to duże browary europejskie, ale tą przesyłką chcę się pochwalić
    BRASSERIE STAR z Madagaskaru
    Merci
    Mam na zbyciu 2 zestawy po 4 szt. i chętnie je wymienię na inną egzotykę.

Pozdrawiam wszystkich etykieciarzy

Leave a comment:

• krzysp
    replied
    Byłem w Orlickich Górach (tuż za Kotliną Kłodzką). W Browarze Rychnow za podkładki wołali korunki, odpuściłem. Dostałem za darmo obok w restauracji. W Zamberku zapłaciłem 3 korunki za podkładkę. Płacicie?

Leave a comment:

• Boris_K
    replied
    Witam. Jest to mój pierwszy post tutaj, więc witam wszystkich bardzo serdecznie.

Jeśli chodzi o przesyłki od browarów to w ciągu ostatnich dwóch dni dostałem "aż" dwie:

Budels:

8 kapsli (4 rodzaje)

Hubertus Brau:

6 różnych kapsli

Także panowie, jeśli jeszcze ktoś z Was nie ma kapsli od tych browarów to śmiało pisać, jak widać na moim przykładzie browary jeszcze raczą nas jakimiś przesyłkami.

Pozdrawiam

Leave a comment:

• Adasko74
    replied
    Info dla kolekcjonerów wysyłających listy z prośbą o etykiety , kapsle i podstawki .
    STRALSUNDER BRAUEREI GmBH , nie wysyła w/w rzeczy.
    Otrzymałem list z informacją odmowną .
    Z tego co udało mi sie przetłumaczyc to nie mają pozwolenia .
    Odesłali mi z powrotem koperte zwrotną i IRC-a.
    Szkoda
    Attached Files

Leave a comment:

• Czapayew
    replied
    Dawno nic nie było, bo i ja z mailami nie szalałem.
    Dziś w domu zastałem
    NAMIBIA BREWERIES LIMITED Windhoek - 2x8 kapsli, list, folderek i firmowa reklamówka.

Thank you very much

Leave a comment:

• Nadodrzak
    replied
    Petr Menšík, sládek Pivovaru Svijany pisze na swoim FB na temat nowych podstawek, które od maja mają być dostępne tak oto:

Budeme je dodávat zdarma do všech restaurací stejně jako stávající. Pokud máte zájem, napište svoji adresu a po jednom kusu vám děvčata z obchodního oddělení ráda pošlou poštou.
    Wzory można zobaczyć na jego profilu FB.

Leave a comment:

• genea
    replied
    Nowy rok zapoczątkował browar Brauhaus Ernst August z Niemiec. W kopercie podkładka i zestaw etykiet.
    Danke

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Dzisiaj konkretna przesyłka z Nowej Zelandii

Lion Nathan

Thanks

Leave a comment: