Jak nie teraz to odezwij się za pół roku i zobaczymy co wtedy będzie.
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Ale to zupełnie normalne zjawisko. Na początku wysyłałem maile tylko i wyłącznie do browarów, które są wymieniane w tym temacie - uznałem je za pewwniaki. I faktycznie, dostałem sporo listów, ale spotkałem się też z wieloma odpowiedziami negatywnymi. Teraz staram sie wysyłać wg krajów i są browary, które mi odsyłają listy, są takie, które wymagają międzynarodowego kuponu na odpowiedź a są i takie, które mówią 'nie' i koniec
Jak nie teraz to odezwij się za pół roku i zobaczymy co wtedy będzie.
-
Zapewne trzeba będzie troszkę poczekać, ale to mi nie przeszkadza. Chciałem tylko powiedzieć, że pisząc do wielu browarów, które kiedyś rozsyłały gadżety (wymienione we wcześniejszych postach) po prostu odpowiadają mi, że już więcej tego nie robią ze względu na b. dużą liczę chętnych. Szkoda.Leave a comment:
-
Szanowny Kolego, musisz uzbroić się w cierpliwość. Ja z Kona Hawaii dostałem list po pół roku. Wielu kolegów Ci potwierdzi że trzeba trochu odczekać.Napisałem "trochę" meili do różnych browarów i jak narazie to albo nikt nie odpowiada, a jak już odpowie to mniej więcej tak: dziękujemy za zainteresowanie....... przepraszamy, ale codziennie otrzymujemy mnóstwo tego typu zapytań dlatego postanowiliśmy nie wysyłać już więcej do nikogo gadżetów promocyjnych (tj. kapsle itp.)
Troszeczkę mnie to zniechęciło do dalszego wysyłania, ale może spróbuje za kilka dni znowu. Tak łatwo się nie poddam.
Leave a comment:
-
Napisałem "trochę" meili do różnych browarów i jak narazie to albo nikt nie odpowiada, a jak już odpowie to mniej więcej tak: dziękujemy za zainteresowanie....... przepraszamy, ale codziennie otrzymujemy mnóstwo tego typu zapytań dlatego postanowiliśmy nie wysyłać już więcej do nikogo gadżetów promocyjnych (tj. kapsle itp.)
Troszeczkę mnie to zniechęciło do dalszego wysyłania, ale może spróbuje za kilka dni znowu. Tak łatwo się nie poddam.Ostatnia zmiana dokonana przez damin05; 2010-09-16, 17:30.Leave a comment:
-
-
-
2.Brooklyn Brewery- USA
4.Brauhotel Weitra-Austria tak chyba powinno być ...
Leave a comment:
-
Uszkodzone przesyłki niestety były, są i będąDostałam już całkiem sporo przesyłek z zagranicznych browarów (z niektórych nawet po 2-3 razy). Najbardziej żałuję, jak przesyłka zostanie uszkodzona i kapsli w środku brak
a często odciski kapsli są, co świadczy, że zostały one dla mnie zapakowane.
Wysłałam już naprawdę sporo maili z prośbą o kapsle. Ostatnio dostałam przesyłki z następujących browarów:
Rostocker (Niemcy)
Lasko (Słowenia)
Union birra (Słowenia)
Stiegl (Austria)
Klosterbrauerei Neuzelle (Niemcy)
Schnitzer Brau (Niemcy) - właśnie ona m.in. doszła uszkodzona
Mythos Brewery (Grecja)
Winward & Leeward Brewery (Saint Lucia) - tylko etykiety ;-( -> Z chęcią wymienię na kapsle z tego browaru
Czasem winna jest maszyna sortująca, transport, a czasem niestety również ludzie... Każdy z kolekcjonerów, który w ten sposób powiększa swoją kolekcję spotkał się z tym zjawiskiem. A co do kapsli z Winworda to może być to trudne, bo nie spotkałem się z sytuacją żeby przysłali coś więcej niż etykiety
Sam chętnie przygarnąłbym podkładki z tego browaru
Leave a comment:
-
Noo... skromne pół roku czekania i oto jest
Przesyłka z Cerveceria Rapa Nui, Chile a w niej etykiety
Leave a comment:
-
Dostałam już całkiem sporo przesyłek z zagranicznych browarów (z niektórych nawet po 2-3 razy). Najbardziej żałuję, jak przesyłka zostanie uszkodzona i kapsli w środku brak
a często odciski kapsli są, co świadczy, że zostały one dla mnie zapakowane.
Wysłałam już naprawdę sporo maili z prośbą o kapsle. Ostatnio dostałam przesyłki z następujących browarów:
Rostocker (Niemcy)
Lasko (Słowenia)
Union birra (Słowenia)
Stiegl (Austria)
Klosterbrauerei Neuzelle (Niemcy)
Schnitzer Brau (Niemcy) - właśnie ona m.in. doszła uszkodzona
Mythos Brewery (Grecja)
Winward & Leeward Brewery (Saint Lucia) - tylko etykiety ;-( -> Z chęcią wymienię na kapsle z tego browaru
Leave a comment:
-
Po długiej nieobecnośći przyszły do mnie nastepujące przesyłki z:
1.Mythos Brewery-Grecja
2.Brooklyn Brewery-Anglia
3.Brauerei lieske-Niemcy
4.Hubertus Brau-Austria
5.Brauhotel Weitra-Niemcy
Viele Dank
Thanks

Leave a comment:
-
Kolejne przesyłki:
1.Ringwood Brewery (Wlk. Brytania)
2.Calanda (Szwajcaria)
3.Feldschloessen (Szwajcaria)
4.Lasko Pivovarna( Slovenia)
5.Brouwerij den Trappisten van Westmalle (Belgia)
6.Gasthausbrauerei Franz Diewald(Austria)
Dziękuję
Leave a comment:
-
Kolejne podsumowanie tygodnia. Nieco skromniej z powodu mojego mailowego lenistwa
:
1.Aass Bryggeri (Norwegia)
2.Mythos Brewery (Grecja)
3.Schnitzer Braeu Offenburg (Niemcy)
Dziękuję pięknie
Leave a comment:
-