Przychylność browarów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Czapayew
    replied
    Sociedade Central de Cervejas e Bebidas Vialonga (Portugalia) - 8 x 3 kapsle.

Muchos gratias (lub coś w tym guście )

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Otrzymana dzisiaj przesyłka z Niemiec.
    od Allgauer Brauhaus.

Viele Viele Dank!!!

Leave a comment:

• genea
    replied
    Spóźniony prezent od Mikołaja
    Klasterny Pivovar Strahov, Czechy : 5 podkładek i 2 etykiety-naklejki.

Leave a comment:

• Czapayew
    replied
    Brauerei Feldschlosschen Dresden - 43 (!!!) kapsle - 22 wzory i 21 dubli.

Vielen dank

PS. Duble mam na zbyciu, najlepiej na wymiankę

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Otrzymałe dz\isiaj przesyłke od:

Klasterni Pivovar Strahov-z Czech.

Dziękuje bardzo

Leave a comment:

• Czapayew
    replied
    Długo nic nie było, wreszcie ostatnio:
    Brauerei Allersheim Holzminden (Niemcy) - 2x3 kapsle
    Palm Breweries Steenhuffel (Belgia) - 10 kapsli + 2 podstawki (niestety, kapsle były przyklejone do podstawek taśmą klejącą, więc przy "rozbrajaniu" przesyłki się zniszczyły)
    Brouwerij St. Jozef Itterplein (Belgia) - 9 kompletów etykiet
    Ostatnia zmiana dokonana przez Czapayew; 2009-12-15, 21:13.

Leave a comment:

• wasyll
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika badejza
    Na poczcie można kupić tzw. miedzynarodowy kupon na odpowiedź. Zapytaj się o coś takiego. Od razu mówię, że nie na każdej poczcie można takie coś dostać.
    Faktycznie kupony mozna dostac, ale jak sie okazuje wcale to nie jest takie proste(mowie o Opolu). Na miejscu mieli tylko dwie sztuki, chociaz zapowiedzieli, ze sprowadza w najblizszym czasie

Leave a comment:

• LenDo
    replied
    Najlepiej to sobie załatwić znaczki z danego kraju i wsadzać je do koperty zwrotnej.
    Będą np. w Austri czy Niemczech można sobie na poczcie kupić kilkanaście takich znaczków na listy zwykłe.

Leave a comment:

• badejza
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll
    Mam pytanie troche z innej beczki. Po wyslaniu maila do Brauerei Fohrenburg dostalem odpowiedz, ze musze im wyslac koperte zwrotna ze znaczkami o wartosci 1,30 euro. I teraz tak, prosze mi powiedziec czy to maja byc polskie znaczki czy moze jakis miedzynarodowy kupon zwrotny o tej wartosci(obilo mi sie kiedys cos takiego o uszy). Pytalem raz na poczcie jak zalatwic taka sprawe ale Pani w okienku chyba nie byla moim problemem.

pozdrawaim
    Na poczcie można kupić tzw. miedzynarodowy kupon na odpowiedź. Zapytaj się o coś takiego. Od razu mówię, że nie na każdej poczcie można takie coś dostać.

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll
    Mam pytanie troche z innej beczki. Po wyslaniu maila do Brauerei Fohrenburg dostalem odpowiedz, ze musze im wyslac koperte zwrotna ze znaczkami o wartosci 1,30 euro. I teraz tak, prosze mi powiedziec czy to maja byc polskie znaczki czy moze jakis miedzynarodowy kupon zwrotny o tej wartosci(obilo mi sie kiedys cos takiego o uszy). Pytalem raz na poczcie jak zalatwic taka sprawe ale Pani w okienku chyba nie byla moim problemem.

pozdrawaim
    Ja wysyłałem w kopercie wraz z listem euro (2-5)w środku,a nie znaczki.

Leave a comment:

• wasyll
    replied

pozdrawaim

Leave a comment:

• milan1899
    replied
    dzis także do mnie trafiła przesyłka od Tommyknocker Brewery (USA) - 4 kapsle

Leave a comment:

• badejza
    replied
    A dzisiaj

Tommyknocker Brewery (USA) - 4 kapsle

Leave a comment:

• badejza
    replied
    Stiegl (Austria) - bardzo, bardzo dużo kapsli

Augustiner Brauerei (Austria) - 3 takie same kapsle i podstawka

Vielen Dank!

Leave a comment: