Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?

Collapse

X
- 

"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
 www.piwnekapsle.net
- 

Czy mógłby mi ktoś podać adres do pewnego białorusina? Musze mu wysłać podstawki na wymianę a przypadkiem skasowałem cała stronę poczty i nie mam nawet do niego maila Mam adres na kopercie od niego ale musze się upewnić czy jest dobry bo dość nagryzmolony i niepewny jestem. Facet nazywa się Pavel Soiko zdaje się. Ktoś z nim korespondował?? Mam adres na kopercie od niego ale musze się upewnić czy jest dobry bo dość nagryzmolony i niepewny jestem. Facet nazywa się Pavel Soiko zdaje się. Ktoś z nim korespondował??  Comment
- 

to SKANDAL

Sproboj przez Facebook:

Comment
- 

Wielkie dzięki za udaną wymianę z wasyll. Twoje zdrowie Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
Related Topics

Collapse

- 

Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek. Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
 Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ... ...- 
							Channel: Kolekcjonerstwo

- 

- 

Lista osób chcących wziąć udział w złocie: Lista osób chcących wziąć udział w złocie:
 1. Krakus
 2....- 
							Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu

- 

- 

Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek. Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
 Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.  - 
							Channel: Kolekcjonerstwo

- 

- 

Tutaj wpisują się osoby chcące w doborowym towarzystwie żuli, meneli i innych degustatorów, degustować piwa na tegorocznym zlocie w Warce. Wpisujemy się tak, jak w poprzednich latach, tj. kopiujemy listę i wklejamy ją w komentarzu, dopisując siebie. Tutaj wpisują się osoby chcące w doborowym towarzystwie żuli, meneli i innych degustatorów, degustować piwa na tegorocznym zlocie w Warce. Wpisujemy się tak, jak w poprzednich latach, tj. kopiujemy listę i wklejamy ją w komentarzu, dopisując siebie.

1. Krecik
 2. Krakus- 

- 

- 

Tutaj się wpisujemy. Robimy to tak, jak rok temu, dwa lata temu, wieki temu... Tutaj się wpisujemy. Robimy to tak, jak rok temu, dwa lata temu, wieki temu... 
 1. Krecik
 2. Krakus- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment