korzystajac z Twojej uprzejmości prosze przy okazji rozejrzeć sie za szweckimi etykietkami z tematyka zwierzaków (animalsy) do mojej kolekcji tematycznej! Szwecja prezentuje mi sie pod tym wzgledem na razie słabiutko...
Z góry dziekuje za fatyge!!
Na pewmo czymś sie zrewanżuje, to tylko kwestia umowy...
Witam i mam prosbe jakby mozna bylo to prosilbym o kapselki nie mosza byc nowe moga byc z ziemi nie trzeba koniecznie kupowac !Bardzo bym bym wdzieczny za kapselki.
DZIEKUJE I POZDRAWIAM
Byłem 2 lata temu w Szwecji (4 miasta) i kilka sztuk znalazłem
Kilka to może. A u nas po kilkudniowym poszukiwaniu dałoby się z zebranego materiału czołg zbudować
Koniec z mojej strony, bo trochę zboczyliśmy z tematu...
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...
Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
Comment