Ogłoszenie dot. MNIE

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • paveuek
    Porucznik Browarny Tester
    • 2001.09
    • 415

Ogłoszenie dot. MNIE

Z przykrością informuję że na giełdzie warszawskiej 23 sierpnia będę NIEOBECNY.

W związku z tym wszystkie zaplanowane wymiany i transakcje kupna/sprzedaży muszą być dokonane za pośrenictwem poczty, albo w późniejszym terminie.

Moje kofanie zaplanowało wakacyjny wyjazd w tym terminie i nic nie mogę na to poradzić.

Przepraszam za zamieszanie.
    Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
    Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl

Related Topics

Collapse

• ART
    2024.12.20 - Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
    ART
    trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby

Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
    Start
    2024-12-20
    Koniec
    2024-12-20
    Adres
    Opole malina
    2024-12-15, 23:21
  • heckler
    Frymburk, Frymburk 11, Pivovar Frymburk
    heckler
    Frymburk to malownicze miasteczko w kraju południowoczeskim, położone na półwyspie Lipna, a jego historia sięga XIII wieku. Od roku 2024 miasteczko nosi miano uzdrowiska. Na małym, urokliwym ryneczku pośród ciągu kamienic stoi pensjonat/restauracja/browar- Markus.
    Początek swojej działalności...
    2025-09-01, 11:41
  • dadek
    Niemcy, Wismar, Kleine Hohe Straße 15, Brauhaus am Lohberg
    dadek
    Jedyny obecnie browar w tym pięknym zabytkowym mieście, powstał w 1995 roku. Znajduje się naprzeciw jednego z portowych nabrzeży, w odległości 800 m od dworca kolejowego. 3-piętrowy (z poddaszem) szachulcowy budynek, gdzie konstrukcja z czarnych belek wypełniona jest czerwoną cegłą, datowany...
    2025-08-28, 00:07
  • darekd
    ? [Gryfus], Portowiec
    darekd
    Porter Bałtycki,
    21% ekstr.
    7,7% alk.

Aromat - suszone śliwki, karmel, potem pumpernikiel, trochę nut palonych
    Piana - wysoka, zwarta, beżowa, trwała, długi drobny kożuszek z wyraźniejszą koronką
    Barwa - właściwie czarna, pod światło bardzo ciemny rubin...
    2025-01-10, 02:40
  • darekd
    Moon Lark, (Moon Lark & Pinta), Stay Here #4
    darekd
    "Spring Bock", 6,9% alk.

https://moonlark.pl/beers/stay-here-4

Aromat - wyraźna nuta miodowa, trochę jakby utlenienie (no ale to puszka i pite w terminie, choć piwo niefiltrowane i niepasteryzowane), potem trochę ziarnistości i ciut owoców i przypominał już...
    2024-12-21, 23:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...