Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Waflarze z Krakowa i okolic

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• angasc
    Wołowina po brazylijsku
    angasc
    Witajcie obżrtuchy.
    Jako że pogoda jest nie tylko pod psem, ale pod całym stadem zdechłych kundli, postanowiłem zapodać Wam przepis na danie znakomicie poprawiające samopoczucie w takie dni. Oryginalny przepis nazywa się jak w temacie, ale moja praktyka pokazuje że wcale nie musi to...
    2007-03-20, 22:30
  • woj69
    Jak znalazłem "skarb".(birrokolekcjonera)
    woj69
    Nie jestem przekonany czy w dobrym miejscu poruszam ten temat, ale uprzedzam, że net mam dopiero od ok. miesiaca i jeszcze się trochę gubię w tych wszystkich linkach, nikach hubbach, profilach itp, itd.( liczę na wyrozumiałość ze strony wszystkich starych "wyrzeraczy"). Tak jak wspomniałem...
    2008-11-25, 14:31
  • Borysko
    Ottakringer, Dunkles
    Borysko
    Kolejny okaz z gamy piw kupionych podczas letniego przejazdu przez Austrię.
    Zawiera zaledwie 4,2% alk, ale określony mianem Vollbier.
    Piana tworzy się ładna, wysoka, beżowa. Powoli opada do postaci dywanika.
    Kolor bardzo mocnej herbaty - ciemny brąz, klarowne.
    Nagazowanie...
    2005-10-02, 18:13
  • pebejot
    Austria, Klagenfurt, Bahnhofstrasse 44, Hirter Botschaft
    pebejot
    W stolicy Karyntii - Klagenfurcie znajduje się sympatyczny browar restauracyjny do którego jest bardzo prosto trafić.
    Browarek zlokalizowany jest przy Bahnhofstrasse, głównej ulicy prowadzącej do głównego dworca kolejowego. Lokal jest oddalony od dworca tylko o około 50-100 metrów....
    2010-03-30, 16:50
  • Krejn
    Brew it homie! Aloha!
    Krejn
    Witam wszystkich warzących i pijących!

Od jakiegoś czasu jestem zarejestrowany na forum, ale nie brałem aktywnego udziału w jego życiu, co zamierzam zmienić.

Jeśli chodzi o piwo, to należę do tych bardziej świadomych konsumentów i jeśli mam tylko taką możliwość...
    2013-01-16, 13:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...