Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Waflarze z Krakowa i okolic

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• angasc
    Wołowina po brazylijsku
    angasc
    Witajcie obżrtuchy.
    Jako że pogoda jest nie tylko pod psem, ale pod całym stadem zdechłych kundli, postanowiłem zapodać Wam przepis na danie znakomicie poprawiające samopoczucie w takie dni. Oryginalny przepis nazywa się jak w temacie, ale moja praktyka pokazuje że wcale nie musi to...
    2007-03-20, 22:30
  • abernacka
    Sopot, Bohaterów Monte Cassino 4, Pod strzechą [zamknięte]
    abernacka
    W Sopocie na ul.Bohaterów Monte Cassino 42 mieści się knajpa "Pod Strzechą" gdzie leją Juranda. Na razie mieli tylko Premium, ale w najbliższym okresie czasu mają dostać także Dublina. Piwko podają w firmowym szkle. Waflarze mogą się zaopatrzyć w dwa rodzaje podkładek.
    ...
    2004-05-03, 13:18
  • Cezar
    Franz Joseph Sailer, Altenmünster Jubel
    Cezar
    Inaczej tego nazwać nie można. Brak jakiejkolwiek informacji o producencie i parametrach piwa. Ciekawa w formie butelka z czarnej kamionki z zamknięciem oranżadowym, z uchwytem, o pojemności (okazało się po wlaniu do szklanicy) 0,5 l. Na butelce reprodukcja jakiegoś malowidła pt. „Er...
    2001-10-29, 11:22
  • dadek
    Austria, Waidhofen an der Ybbs, Wiener Straße 28, Ybbstal Bräu
    dadek
    Waidhofen to śliczne, zabytkowe miasteczko nad rzeką Ybbs w Dolnej Austrii ze starym, obronnym zamkiem. Co godzinę kursują tu pociągi z Amstetten, stacji na głównej magistrali Wiedeń - Linz. Dojście z dworca do browarku zajmie około 5 min. Po wyjściu z budynku stacji przekraczamy jeszcze...
    2009-09-15, 23:35
  • djot
    Namysłów, przy Inter Marche, ogródek Namysłowa
    djot
    W ostatnią sobotę przejeżdżałem przez Namysłów (po południu). Żona chciała zrobic jakieś zakupy więć zatrzymaliśmy się. Przy Inter Marche (czy jak się to pisze) namiot Namysłowa. Podszedłem z ciekawości - trzy gatunki namysłowskie w butelkach i jeden z kija. Chwilę pogawędziłem...
    2002-08-26, 09:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...