Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Waflarze z Krakowa i okolic

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 38%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• angasc
    Wołowina po brazylijsku
    angasc
    Witajcie obżrtuchy.
    Jako że pogoda jest nie tylko pod psem, ale pod całym stadem zdechłych kundli, postanowiłem zapodać Wam przepis na danie znakomicie poprawiające samopoczucie w takie dni. Oryginalny przepis nazywa się jak w temacie, ale moja praktyka pokazuje że wcale nie musi to...
    2007-03-20, 22:30
  • grzeber
    Drukowanie podstawek
    grzeber
    W dziale Kolekcjonerstwo ukazała się taka "miła" wypowiedź, jako że zagląda tam mniej osób to pozwole sobie ją tutaj przytoczyć.

"Mój pierwszy komentarz i od razu taki miły
    Będąc wczoraj na giełdzie w Radomiu spotkałem Pana X , który na stole miał...
    2005-11-20, 21:44
  • Borysko
    Kapsreiter, Landbier Hell
    Borysko
    Jesień przyszła, a więc czas już nawyższy zacząć "niszczyć" piwne zapasy zgromadzone w czasie letnich eskapad, coby sie nie przeterminowały. To piwo przywiozłem z tranzytu przez Austrię.
    Po nalaniu tworzy się ładna, bielutka i wysoka piana, po kilku minutach opada do dywanika....
    2005-09-26, 18:55
  • dadek
    Austria, Waidhofen an der Ybbs, Wiener Straße 28, Ybbstal Bräu
    dadek
    Waidhofen to śliczne, zabytkowe miasteczko nad rzeką Ybbs w Dolnej Austrii ze starym, obronnym zamkiem. Co godzinę kursują tu pociągi z Amstetten, stacji na głównej magistrali Wiedeń - Linz. Dojście z dworca do browarku zajmie około 5 min. Po wyjściu z budynku stacji przekraczamy jeszcze...
    2009-09-15, 23:35
  • kamcio1990
    Jakie alkohole poza piwem piją forumowicze?
    kamcio1990
    Ciekawi mnie kwestia jakie alkohole najczęściej piją użytkownicy portalu poza piwem.

Zazwyczaj jak była potrzeba walnąć coś mocniejszego to sięgałem po "zimną rzadką". Lecz od pewnego czasu wódkę omijam, bo bardzo posmakował mi gin z tonikiem. Człowieka przynajmniej...
    2012-01-08, 18:59
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...