BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Browar SOMA
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
W sumie zmierzałem do innego lokalu, a zbłądziwszy szukałem jakiegoś z Sabaja IPA i tak przypadkiem trafiłem tu gdzie i tak miałem w awaryjnym planie kiedyś dotrzeć. Murowany parterowy domek, obrośnięty bluszczem w zadrzewionym ogródku. Na środku lokalu wyspa-bar, dookoła stoliki, patio....-
Channel: Kosowo
2019-06-26, 19:28 -
-
Dość świeży browar restauracyjny w centrum Sztokholmu, blisko dworca kolejowego i historycznej starówki.
Minibrowar mieści się w zabytkowej kamienicy hojnie zdobionej sztukaterią.
Przy wejściu wita kaseton z ciekawym logotypem browaru, przedstawiającym jegomościa raptownie opóźniającego...-
Channel: Szwecja
-
-
Wahałem się długo, nie wiedząc, gdzie umieścić opis, bo Lechista ma dokładnie takie same parametry jak ich Szewc. (E: 11, 6. A: 4,5). Lechista, bo piwo uwarzone dla kibiców Lechii Gdańsk, więc tym bardziej wygląda to na klon istniejącej już marki. Jako że nie pamiętałem już swoich wrażeń...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-08-02, 17:26 -
-
IPA chmielone Motueka, Mosaic, Centennial
Alk.: 6,8 % obj.
E: n/n
Barwa złota, nieco opalizujące. Piana biała, drobna, niska, długa.
Wyraźny aromat cytrusów, sporo owoców tropikalnych bliższych marakui niż mango. Wszystko spowija delikatna nuta jasnych słodów....-
Channel: Szkocja
-
-
Soma Miodowe, browar Soma, Warszawa
ekstr. 12,5%, alk. 4,5%
zapach: brak
piana: skromna, powoli opadająca, pozostają pierścienie i plamy na menisku.
gaz: mało
barwa: jasne złoto, opalizujące, dość mętne
smak: mało intensywny, mimo aktywnych...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.