No to i ja ci coś podeślę jak znajdę trochę czasu. Dorobiłem się jak, na razie, czterech etykiet
Browary domowe wysyłające etykiety kolekcjonerom
Collapse
X
-
etikety Sw.Hildegarda
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajakTemat jest odpowiedzią na temat "Kolekcjonerzy etykiet piw domowych "
1. Św. Hildegarda - Browar Domowy
Wszystkich chętnych proszę o podanie na PW adresu do wysyłki etykiet.
BARDZO DZEKUJE PANU ZA WYSLANIE ETIKET, BARDZO DZEKUJE I POSZILAM POZDROWENIE Z CZECH
PAVEL CERNY
Comment
-
Jeśli ktoś jest zainteresowany etykietami z mojego browaru to proszę o dane do wysłki na PW.
Na dzień dzisiejszy są etyiety z 3 warek.Comment
-
piwa domowe
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika juzesJeśli ktoś jest zainteresowany etykietami z mojego browaru to proszę o dane do wysłki na PW.
Na dzień dzisiejszy są etyiety z 3 warek.
Dzekuji za oferte , jestem zainteresowany do etiketok pana,
tu moj adres :
Pavel Cerny
Zdar nad Metuji 192
CZ-54955 Zdar nad Metuji
CzechyComment
-
Moje nieszczęsne opóźnione etykiety popłynęły w poniedziałek pocztą do kolekcjonerów - bardzo proszę o potwierdzenie na pw, kiedy dotrą do Was przesyłki. Pozdr.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
No ja czekam na powiększenie mojej części zbioru etykiet domowych.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelMoje nieszczęsne opóźnione etykiety popłynęły w poniedziałek pocztą do kolekcjonerów - bardzo proszę o potwierdzenie na pw, kiedy dotrą do Was przesyłki. Pozdr.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Etykiety Mikrobrowaru Wielkobronowickiego do samodzielnego wydruku komplet 2.
Mam kolejny komplet etykiet w pdf do wysłania na takich samych zasadach, co te.
Jeżeli nie ma kogoś na poniższej liście, to niech poda mi maila na PW. Tym z listy właśnie wysłałem.
pegie23
krozw
zdzich250
g.platek
adam16
chrisl10
biermann
warzechowComment
-
Dzisiaj odebrałem z drukarni
etykiety do piw SZTAB-owych #6 i 7 (razem z kapslami) oraz browaru TRZECH NESTORÓW. Razem 6 sztuk.
Chętni jadący do Żywca proszę o sygnał na pw.
Reszta dla których nie wystarczy (kilka kompletów będę miał więcej) oraz nie udający się do Żywca dostaną później pocztą.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Nie wiem Shlangie, co na to ludzie z listy, ale jak byś mój mail tak publicznie wystawił, to bym się wkurzył. Niektórzy mocno nie życzą sobie zasypywania skrzynek syfem.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli nie ma kogoś na poniższej liście, to niech poda mi maila na PW. Tym z listy właśnie wysłałem.Ostatnia zmiana dokonana przez slavoy; 2006-06-11, 06:42.Dick Laurent is dead.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNie wiem Shlangie, co na to ludzie z listy, ale jak byś mój mail tak publicznie wystawił, to bym się wkurzył. Niektórzy mocno nie życzą sobie zasypywania skrzynek syfem.
W sumie to racja. Poproszę Arta, o usunięcie ich z posta.
Comment
-
Kolejne podziękowania dla wszystkich, którzy poparli moje hobby i zwiększyli mój stan posiadania "domowych". Gratuluję również sukcesów na IV KPD, co zresztą znalazło odzwierciedlenie przy opisach niektórych etykiet. A do pierwszego tysiąca brakuje już tylko 54 szt.Comment