Ja już powkładałem całą Polskę według katalogu do folii i oddzielałem zszywkami...wygląda to bardzo ładnie jest troche pracochłonne, ale opłaca się!!
Jestem z siebie zadowolony
Jestem z siebie zadowolony
W tej folii zgrzewam górę, dół, a boki ścinam, wkładam podstaweczki poprzez ten ścięty bok i taką folie z podstaweczkami wsuwam do folii na dokumenty,lub koszulki jak kto woli! Kiedy dojdzie mi nowa podstaweczka do serii poprostu wyciągam folie z koszulki wymieniam podstaweczke i wkładam folie spowrotem do koszulki
Bardzo dobry sposób!!
Albo pójdzie do krawcowej ze swoja kolekcja
Ciekawe jaka minę by zrobiła na taki tekst: "Poprosze wszycie 2000 podstawek w koszuli palstikowe"
Póżniej wszystko do segregatorów oczywiście. Teraz koszulki są bardzo tanie-w Tesco 100 koszulek po 5zł. I nie zajmuje więcej miejsca niż kartony. Pozatym wygoda w ogladaniu. Jak wkońcu będe miał możliwość to wrzuce tu fotke takiej obszytej koszulki. Wszystko.
jeśli się troszkę przyłożyć i zszyć blisko krawędzi to wyglada to całkiem dobrze
jeśli się troszkę przyłożyć i zszyć blisko krawędzi to wyglada to całkiem dobrze 
ale jeśli zdarzy się, że z drugiej strony coś jest (tak jak np w karmi-impresjonizm, kubizm, etc) to wtedy w kartce wycinam odpowiedni kształt żeby były obie strony widoczne, a jeśli odpowiednio blisko się to zszyje to nie ma prawa być luźne
Comment