Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
I Ankieta kolekcjonerów polskiego szkła piwnego.
Collapse
X
-
Nie ma problemu, zamieszczę każdy plik jaki chcecie. Nie jest to jednak utrudnianie sobie własnej roboty przeze mnie, gdyż tak jak mówiłem, chcę mieć dokumentację a poza tym szybko pracuję na papierze. Ponadto korzystam z programu statystycznego lepszego niż Exel i jakbym zamieścił plik w jego formacie to dopiero byłoby to utrudnienie. -
wywołano lajboCKów do tablicy to... mnie klasyczna tekstowa forma ankiety masumiego ziirytowała i w końcu jej nie wypełniłem. jak by była w formie el. to prędzej skorzystałbym z okazji i pomógł komuś uzyskać dane. zatem liczę, że ta będzie/jest w formie elektronicznej.Comment
-
To zciągnij zipa z wordowskim dokumentem zamieszczonym przeze mnie powyżej i wypełnił elektronicznie.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswywołano lajboCKów do tablicy to... mnie klasyczna tekstowa forma ankiety masumiego ziirytowała i w końcu jej nie wypełniłem. jak by była w formie el. to prędzej skorzystałbym z okazji i pomógł komuś uzyskać dane. zatem liczę, że ta będzie/jest w formie elektronicznej.Comment
-
Browar Janów Lubelski
Doskonale zdaję sobie sprawę, że brak janowskiego Browaru jest tylko przeoczeniem, takie rzeczy się zdarzają. Pewnie gdyby nie to, że jestem, skąd jestem, nawet bym na to nie zwrócił uwagi.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumUmieściłem te browary, które posiadają szkło w galerii na browar.biz. Janów miał tylko jedną szklankę w galerii i niechcący przeoczyłem ją. PRZEPRASZAM. Na dole jest wolne miejsce z napisem "inne" - proszę dopisać, a za rok będzie default'owo.
Comment
-
Pytanie moze tak proste , ze aż głupie , ale chyba muszę je zadać .
Czy w dzisiejszej dobie nie ma innej mozliwości jak wysyłka na adres pocztowy ? Nie jest to moze i wielki kłopot , ale osobiscie nie za bardzo lubię odwiedzać miejsca zwane "urzędami pocztowymi" . Oczywiście można sobie z tym poradzic w inny spsob , ale wolę zapytać autora o zgodę na przesyłke drogą elektroniczną.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfirePytanie moze tak proste , ze aż głupie , ale chyba muszę je zadać .
Czy w dzisiejszej dobie nie ma innej mozliwości jak wysyłka na adres pocztowy ? Nie jest to moze i wielki kłopot , ale osobiscie nie za bardzo lubię odwiedzać miejsca zwane "urzędami pocztowymi" . Oczywiście można sobie z tym poradzic w inny spsob , ale wolę zapytać autora o zgodę na przesyłke drogą elektroniczną.
łojej, Shlangbaum ma poprostu zbyt dużo miejsca na półkach albo kolekcjonuje segregatory
Teraz mu dojdą do zbioru 2-3 egzemplarze, w przyszłym roku 4-5 sztuk i już sie ładny zbiorek tworzy
bez brody...Comment
-
Jak Ci się nie chce wysłać, to ja to przeżyję, ale potem muszę to i tak wydrukować, bo jak mówiłem chcę mieć dokumentację na papierze. A jak mi powiedzmy 30 sób wyśle mailem i 5 stron z każdego wydrukuję to już się z tego robi koszt druku 150 stron. Wiem, że komuś się może nie chcieć iść na pocztę, ale mi się chce to liczyć więc proszę o uszanowanie tego poprzez niewielki pocztowy wysiłekPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfirePytanie moze tak proste , ze aż głupie , ale chyba muszę je zadać .
Czy w dzisiejszej dobie nie ma innej mozliwości jak wysyłka na adres pocztowy ? Nie jest to moze i wielki kłopot , ale osobiscie nie za bardzo lubię odwiedzać miejsca zwane "urzędami pocztowymi" . Oczywiście można sobie z tym poradzic w inny spsob , ale wolę zapytać autora o zgodę na przesyłke drogą elektroniczną.
Comment
-
Dziękuję za wyjaśnienia. Twoje reguły troche mnie dziwią ( a myslę że nie tylko mnie) w dobie wszechogarniającej informatyzacji naszego zycia , ale oczywiście że szanuję je. Każdy ma prawo ustalać takie zasady jakie chce wiec, nie mozna mieć jakichkolwiek uwag na ich temat.
A skoro przeżyjesz to nie musze sie więc martwić ....Comment
-
Mam kilka problematycznych szklanek i kufli z napisami np:
Browary Opolskie (Opole, Głubczyce, Namysłów, Brzeg, Niemodlin)
Browary Lubuskie (Zielona góra,Żary, Witnica, Nowa Sól)
Problem marginalny bo dotyczy zaledwie 6 sztuk ale jak to zakwalifikować?bez brody...Comment
-
To znaczy na szklankach jest napisane to, co na niebiebiesko czy to, co na zielono ?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolokMam kilka problematycznych szklanek i kufli z napisami np:
Browary Opolskie (Opole, Głubczyce, Namysłów, Brzeg, Niemodlin)
Browary Lubuskie (Zielona góra,Żary, Witnica, Nowa Sól)
Problem marginalny bo dotyczy zaledwie 6 sztuk ale jak to zakwalifikować?Comment
-
-
Ja dopiero dzisiaj zabieram się za inwentaryzację.
Cieszę się że ta ankieta powstała, przynajmniej zostałem w końcu zmobilizowany do spisania kolekcji. Stan kolekcji będzie przedstawiał się na dzień 31.01.2006, zatem szkła z giełdy warszawskiej już wejdą w skład ankiety.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment