BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Otrzymałem od pewnego kolekcjonera zapytanie, czy taka butla jest często spotykana i jaką mniej więcej może mieć wartość. Niestety sam nie mam pojęcia, więc postanowiłem zasięgnąć języka tutaj.
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Większa budka z piwem stoi tam już lata. Obecnie wygląda naprawdę dobrze, ozdobiona fajnymi neonami, a w środku cała ściana lodówek ze sporym wyborem piw (dominują oczywiście polskie krafty, ale też krafty zagraniczne, czeska...
Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....