Ankieta etykiet zagranicznych za rok 2006 (edycja III)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lukiper
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.02
    • 163

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny
    Mnie tylko wkurza od kilku lat umieszczenie starych wyników kolekcjonerów,ktorzy nie odpowiedzili na ankiety - a moze oni juz nie zbieraja ????!!!!
    w tej edycji zamieściłem dane 3 takich osób. ale oki, od następnej ankiety 0 takich danych.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
    chyba mnie tam nie ma?
    Nie, Ciebie niema
    www.pilsdeckchen.za.pl
    www.wkk.free.ngo.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• Jerzy1960
      XI Ankieta Kolekcjonerów Nakładek na Pokale (Dropcatchers) 2020
      Jerzy1960
      Zapraszam do udziału w XI Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2020.
      Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020r.
      Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę...
      2020-12-30, 00:05
    • Serek82
      Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2020
      Serek82
      Zapraszam do udziału w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli 2020.
      Ankieta jest w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020 r.

Formularze będę wysyłał do osób, które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info na PW lub na adres ...
      2020-09-22, 08:52
    • grzeber
      XXVII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2024
      grzeber
      Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
      Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
      2024-12-08, 23:30
    • Jerzy1960
      X Ankieta Kolekcjonerów Nakładek na Pokale (Dropcatchers) 2019
      Jerzy1960
      Zapraszam do udziału w jubileuszowej X Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2019.
      Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2019r.
      Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych...
      2019-12-29, 15:51
    • banaszek
      Ankieta do magisterki - Banaszek prosi o wsparcie :-)
      banaszek
      Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
      2022-03-10, 11:35
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...