Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krypol85
Dla mnie błędy. Nic bym za to nie dał No chyba że Tychy to może coś ale nie to co już jest - bez przesady Pzdr
No to się prawdopodobnie zdziwisz, bo ja np. STRZELAM, że to nie pójdzie taniej niż za 300zł a nie zawahałbym się stwierdzić, że i za 500. Mam nadzieję jednak, że jestem w błędzie i przeszacowałem sprawę. Poczekamy, zobaczymy. Ja nie licytuję, bo na cholerę mi tyle konserw...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk
No to się prawdopodobnie zdziwisz, bo ja np. STRZELAM, że to nie pójdzie taniej niż za 300zł a nie zawahałbym się stwierdzić, że i za 500. Mam nadzieję jednak, że jestem w błędzie i przeszacowałem sprawę. Poczekamy, zobaczymy. Ja nie licytuję, bo na cholerę mi tyle konserw...
Fakt może i ja i Ty się mylimy Ale wiesz każdy ma inne priorytety - Ty dasz za to tyle, a ja za tamto. Wiadomo o co chodzi
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62
Najdroższe znaczki pocztowe na świecie są właśnie efektem błędów drukarskich. Może tutaj będzie podobnie
Ale zauważ, że tam raczej błędem jest zmiana koloru czy obrócenie obrazka, a tu przy tych kapslach to raczej jakieś niedbalstwo Ale kto wie może i pójdą b.drogo
Jeśli ktoś posiada jeszcze te podkładki to wystawiać !! Koleś łyka wszystko jak leci i cena nie gra roli. Tylko czy kaska wpłynie na konto .Hmm
Myślałem, że to prowokacja kogoś z GŻ aby wyjątkowo tej podstawki nie kupować a akcja miała na celu zakończenie wszystkich trwających aukcji, ale jak widzę, że Żywiec sprzedawał te podstawki to moje założenie spaliło na panewkach.
Cóż... Musi być jakaś moc w tej bibułce, bo podstawką tego bym nie nazwał.
Któraś z nich poszła za 250zł czy ślepnę już na stare lata?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk
Któraś z nich poszła za 250zł czy ślepnę już na stare lata?
Za 250 ZETów poszedł tzw. kot w worku, bo w aukcji nie podano, co to jest "zestaw promocyjny". Mogły to być np. 2 piwa
Chyba, że ja też już tracę wzrok
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62
Za 250 ZETów poszedł tzw. kot w worku, bo w aukcji nie podano, co to jest "zestaw promocyjny". Mogły to być np. 2 piwa
Chyba, że ja też już tracę wzrok
Śmierdząca sprawa. Gdybym nie wiedział kto to wystawia a w grę wchodziła sprzedaż czegokolwiek innego za inne pieniądze to bym obstawiał, że:
a) gówniarze z tej samej klatki zrobili aukcję Allegro aby nałapać pozytywów
b) dwóch ludzi się dogadało poza Allegro na jakąś tam sprzedaż, a tu tylko formalnie zawarli umowę
c) że to aukcja żart lub ktoś coś "testował"
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
Mam do zaoferowania kilka kufli oraz większość szklanek i pokali .
Aukcja wystawiona jest na allegro. Sztuk jest ok 120 . Zależy mi aby sprzedać całość.
Niestety na allegro można zamieścić tylko 10 zdjęć, Pozostałe mogę wysłać mailem.
Link do oferty : https://allegro....
Bractwo Piwne w tym roku również dokłada swoją cegiełkę do Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Pod poniższym linkiem jest aukcja z kapslami z II Giełdy Birofiliów Piwowary 2018. Kapsel giełdowy i pięć próbnych wykonanych tylko w 1 egzemplarzu. Zapraszamy do licytacji... https://...
Niezwykle klimatyczny browar restauracyjny w centrum Porto, znajdujący się niedaleko słynnego starego marketu.
Do lokalu prowadzi niepozorne, wąskie wejście z małym logotypem. Można nie zauważyć i ominąć to miejsce.
Wewnątrz jest bar, dalej przejście prowadzi do sali z kilkoma...
Piana - więcej na początku potem grubsza puchata warstwa.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni.
Barwa - opalizujące, jasny pomarańczowy.
Aromat - ciekawa egzotyka...
Comment