Tak mi się wydaje, bo cena jak za 4-kę zdecydowanie za wysoka, a jak na 3-kę zdecydowanie za niska. Wydaje mi się, że dużo ludzi widziało, że to nie trójka i sobie odpuścili.
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
Coś ciekawego dla waflarzy
Comment
-
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
W kwestii formalnej to podstawka z Toszka jednak zmienia swoją kolorystykę a Opole jest w lepszym stanie zachowaniaZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.Comment
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Miałem okazję osobiście widzieć ile jest tych podstawek ... - choć nie jestem pewien jaki jest w tej sumarycznej ilości udział poszczególnych opcji kolorystycznych. Nie zbieram co prawda Toszka, ale orientuję się na rynku podstawek, dlatego z całą odpowiedzialnością mogę potwierdzić, że ich ilość pozwala założyć maksymalnym poziom ceny na 150-200 PLN. Wszystko ponad jest moim skromnym zdaniem objawem irracjonalnej nadgorliwości "kupujących" - chyba, że ktoś jest nadzwyczaj niecierpliwy i ciąży mu nadmiar gotówki ...Comment
-
Dla zainteresowanych nowymi podstawkami - prosto z browaru
Comment
-
Po podstawkach rzeźbionych w drewnie, teraz mamy wypalane w filcu (Grybów):
Comment
-
Po podstawkach rzeźbionych w drewnie, teraz mamy wypalane w filcu (Grybów):
http://allegro.pl/grybow-pilsweiser-...586649711.htmlPolakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
Comment