A kalkomanię GCh dorzucisz?
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Miałem okazję osobiście widzieć ile jest tych podstawek ... - choć nie jestem pewien jaki jest w tej sumarycznej ilości udział poszczególnych opcji kolorystycznych. Nie zbieram co prawda Toszka, ale orientuję się na rynku podstawek, dlatego z całą odpowiedzialnością mogę potwierdzić, że ich ilość pozwala założyć maksymalnym poziom ceny na 150-200 PLN. Wszystko ponad jest moim skromnym zdaniem objawem irracjonalnej nadgorliwości "kupujących" - chyba, że ktoś jest nadzwyczaj niecierpliwy i ciąży mu nadmiar gotówki ...
Moim zdaniem w związku z okresem mikołajkowo-świątecznym sprzedający powinien jednak jeszcze obniżyć cenę. Może jak będzie taka tendencja się utrzymywać doczekam się 150 złZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.Comment
-
Czego to ludzie nie wymyślą
Gdzieś widziałem szklanki z innych browarów z identycznymi obrazkami, sprzedawała ta sama osoba.Comment
-
Czego to ludzie nie wymyślą
Gdzieś widziałem szklanki z innych browarów z identycznymi obrazkami, sprzedawała ta sama osoba.Comment
-
Te szklanki zrobił sobie bar myśliwski.
Kompletów jest nad stan, więc nie śrubujcie ceny. Starczy dla każdego, a zostanie jeszcze więcej.
Last edited by smes; 2013-12-09, 09:07.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
Można sobie odpowiedzieć na to pytanie, spoglądając na szklankę Lecha z zającem czy Braxa z jeleniem. Zaraz wypłynie Heineken z dzikiem : )
Jest to raczej ciekawostka, niż poważny materiał do kolekcji.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
Szyld sprzedany już z 4x
To ta sama osoba, która sprzedawała po kilka razy szyldy z Tychów, czy czarny karton Herman Muller Rybnik.Last edited by smes; 2013-12-09, 19:40.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
Brak słów na to, co wyczynia nasz łowczy, ze swoim barachłem:
Odwołał ofertę licytanta, który dał cenę początkową 60 złotych, by następnie zmienić cenę w aukcji, na 120 złotych. Powód odwołania: "zmiana techniczna".
Tylko za ile pan sprzeda ostatni, z 13 kompletów, które pan posiada?Last edited by smes; 2013-12-09, 20:02.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
Tych szyldów było dużo. Ja sam dostałem w browarze dwa w połowie lat osiemdziesiątych.
Zepsuł stare, całkiem przyzwoite szklanki tyskie.Last edited by Krzysiu; 2013-12-10, 08:46.Comment
-
-
Brak słów na to, co wyczynia nasz łowczy, ze swoim barachłem:
Odwołał ofertę licytanta, który dał cenę początkową 60 złotych, by następnie zmienić cenę w aukcji, na 120 złotych. Powód odwołania: "zmiana techniczna".Comment
-
Jeleń
Jak sprzedający dostaje w ciągu dnia dziesiątki zapytań i ofert kupna to zastanawia się czy czasem z początkiem roku nie zostanie milionerem . Szklanki robione pewnie na prywatne zamówienie do lokalu gdzie w tamtych czasach panowała wolna amerykanka .Gineły więc zostały schowane do piwnicy.
Gdyby nie pojawiły się te z Lecha i Braxa to ze trzech ambitnych wywindowało by cenę do 300 pln jak za żużel Leszno .Comment
Comment