Może ktoś chce kupić dawne zabudowania browaru w Nowej Rudzie ?
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
Tym razem coś dla domowych piwowarów-majsterkowiczów.
Dwa materiały na "śrutownik":
Pierwszy w dość opłakanym stanie, do wymiany wałki, do zrobienia zsyp, odczyszczenie z rdzy ... Ale za to za grosze !
Druga maszynka to piękne stare pszczelarskie urządzenie do wyrobu węzy - na 3 wałki, w niezłym stanie. Cena dużo wyższa, ale i tak 1/3 nowego śrutownika wałkowego. Wałki mają ze 30 cm długości.
Jak ktoś ma "złotą rączkę" i możliwości, to za niewielką kasę może mieć materiał wyjściowy do zrobienia własnego śrutownika.
Kupić nie kupić - popatrzec możnaPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"Comment
-
A może kogoś zainteresuje przegląd gatunków piwa Jacksona - wydanie polskie?
Ostatnie chwile - do dziś do 21 z groszami
Książka znajduje się w dziale Książki i czasopisma/PozostałeLast edited by iron; 2004-07-12, 12:04.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
iron napisał(a)
A może kogoś zainteresuje przegląd gatunków piwa Jacksona - wydanie polskie?
Ostatnie chwile - do dziś do 21 z groszami
Książka znajduje się w dziale Książki i czasopisma/Pozostałe
już edytowane - spryciula usunał linkaLast edited by becik; 2004-07-12, 12:06.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
-
becik napisał(a)
"nie mozna odnależć serwera"
już edytowane - spryciula usunał linka
Mimo że podglądałem nie raz Małążonkę w akcji (znaczy przy konstrukcji linków) to jednak nie zapamiętałem jak to się robi
Co spryciula, co spryciula - nie działało to do koszabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
-
adam1975 napisał(a)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29890842Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Może ktoś chce sobie kupić "jakieś piwo"?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
To jest raczej "Dziwna aukcja na allegro"Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Coś dla domowych piwowarów . Tylko ta cena troche wysoka
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
flaga
może was to zainteresuje to jest moja aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30542733piwo to nasze paliwo !!!Comment
Comment