Początkowo wydawało mi się, że zbieranie podstawek z żabami ma jedną ogromną zaletę. taka zaletę, że jak się ich uzbiera 50 to można mówić że ma się największą kolekcje na świecie ale teraz już nie jestem tego taki pewien.
Początkowo wydawało mi się, że zbieranie podstawek z żabami ma jedną ogromną zaletę. taka zaletę, że jak się ich uzbiera 50 to można mówić że ma się największą kolekcje na świecie ale teraz już nie jestem tego taki pewien.
Jakbym lepiej przejrzał moją zeskanowaną kolekcję, to zapewne znalazłbym kolejne żaby. Ale zapewniam, jest ich znacznie więcej. Te skany , które wrzuciłem , to tylko to co mi się od razu nasunęło z pamięci.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kowalsik
Nie na temat (bo nie zaba mnie zainteresowala :-) ), ale czy mozna zobaczyc fotke/skan tej podstawki? I dowiedziec sie, z jakiego kraju pochodzi? Bud jest chyba swiatowy raczej... Pilnie jej poszukuje do zbioru nietoperzy...
Jest na niej adres strony www.bud.it, co wskazuje na jej włoskie pochodzenie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kowalsik
Nie na temat (bo nie zaba mnie zainteresowala :-) ), ale czy mozna zobaczyc fotke/skan tej podstawki? I dowiedziec sie, z jakiego kraju pochodzi? Bud jest chyba swiatowy raczej... Pilnie jej poszukuje do zbioru nietoperzy...
Minibrowar przy jednej z głównych arterii miasta, ale daleko (ok. 4 km) od głównego dworca kolejowego.
Nowy Sad to jedno z największych miast w Serbii i aż dziw bierze że nie posiada sensownego systemu komunikacji miejskiej.
Układ ulic jak w Nowej Hucie sprawia, że wszędzie jest...
Jasny lager z kolejnym motywem zwierzęcym
Ekstrakt 12.0*, alko 5.6%.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - jaśniejsze złoto.
Aromat - żołędziowy na słodzie.
Smak - bardziej słodkawe niż...
Sprawa, jak w temacie. Jakiś czas temu oprócz polskich podstawek zacząłem też trochę wchodzić w zagranicę i z racji sentymentu do szeroko pojętego gatunku fantasy, zainteresowałem się waflami z tym motywem.
Zatem interesują mnie podstawki z motywem smoków, krasnali, trolli,...
Comment