Projekt NEP_Założenia Indeksu
Kwestia formy indeksu i rodzajów wyszukiwania to rzecz końcowa, najpierw trzeba mieć materiał, z którego go się złoży - reszta to kwestia szablonu i pracy informatyka na bazie danych. Dla usystematyzowania przyjąłem taki wariant gromadzenia danych i jak na razie się sprawdza. Jak pisałem kilkanaście postów wyżej nie założyłem, czy będę to publikował w necie czy na papierze
w przypadku drugiej z form pozostaje indeks tradycyjny bez możliwości przeszukiwania.
Kwestia formy indeksu i rodzajów wyszukiwania to rzecz końcowa, najpierw trzeba mieć materiał, z którego go się złoży - reszta to kwestia szablonu i pracy informatyka na bazie danych. Dla usystematyzowania przyjąłem taki wariant gromadzenia danych i jak na razie się sprawdza. Jak pisałem kilkanaście postów wyżej nie założyłem, czy będę to publikował w necie czy na papierze
w przypadku drugiej z form pozostaje indeks tradycyjny bez możliwości przeszukiwania.
Wtedy oczywiście wprowadzane są zmiany, ale inwestor musi zapłacić za "korekty"
No, ale to są już szczegóły techniczne i odbiegłem trochę od tematu

- najgorsze zawsze na końcu. Może rzucę jakieś kolorki, żeby taka masa danych nie zlewała się w jedno i powinno być ok. Myślę, że do giełdy w Żywcu powinienem się wyrobić. A po giełdzie już tylko skanowanie i przypodrządkowywanie grafik do folderów. Wasze zdrowie niestety koncernowym Krombacherem
Comment