Czy istnieje odwrotka 10,5?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • banasrobert
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.03
    • 251

Czy istnieje odwrotka 10,5?

Czy ktoś z Kolegów Kapslarzy zbierających odwrotki posiada w swojej kolekcji złoty kapsel 10,5, sygnatura A, z napisem "przystanek 10,5" - numer katalogowy 129 ???
    Czy taki kapsel istnieje, czy to błąd w katalogu ???

Na pewno jest kapsel "przystanek 10,5" z sygnaturą POB - numer katalogowy 66.
  • banasrobert
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.03
    • 251

No i nie wiem Odsłon dużo, odpowiedzi zero.
    I jak to tłumaczyć
    Chyba nikt takiego kapsla nie ma, co chyba znaczy, że jest błąd w katalogu

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
      dadek
      Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
      2025-02-09, 23:58
    • dadek
      Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
      dadek
      Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
      2024-10-17, 00:22
    • elbinger
      Sprzedam pokale restauracyjne EB + inne w komplecie
      elbinger
      Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
      Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
      Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany
      ...
      2022-02-27, 09:06
    • elbinger
      Pokale EB RESTAURACYJNE moje zbiory - Identyfikacja Restauracji i Klubów EB
      elbinger
      Dzień dobry.
      Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
      Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
      Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
      Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
      Nie...
      2022-02-05, 15:24
    • ART
      Ostrava, Vítkovice 3044, BEER BOX
      ART
      BEER BOX znajduje się w dzielnicy Vítkovice, dokładniej na pozostałościach trupa huty i kopalni dalej górujących nad miastem - terenie obecnie zrewitalizowanym i przyciągającym mieszkańców jak i turystów. Zlokalizowany na tyłach budynku Futureum - na przeciwko Národní zemědělské muzeum...
      2025-10-23, 23:15
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...