BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Letnie Liczenie Kapsli - III edycja
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
W oczekiwaniu na coroczną ankietę na zakończenie roku proponuję zabawę pod hasłem: LETNIE LICZENIE KAPSLI. Myślę, że połowa roku to dobry czas na sprawdzenie stanu posiadania kapsli w swojej kolekcji.
Po głębokich rozważaniach nad formą ankiety doszedłem do najważniejszego...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Tak sobie pomyślałem, że w oczekiwaniu na wyniki ankiet za 2009 rok jak i na zakończenie roku bieżącego ponownie ruszymy do zabawy pod hasłem: LETNIE LICZENIE KAPSLI. Forma ankiety się nie zmienia. Najważniejsza zasada to łatwość i prostota w przeliczeniu kolekcji. Poniżej kilka ogólnych...
-
-
-
Zapraszam do udziału w XI Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2020.
Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020r.
Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę...-
-
-
Zapraszam do udziału w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli 2020.
Ankieta jest w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020 r.
Formularze będę wysyłał do osób, które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info na PW lub na adres ...-
2020-09-22, 07:52 -
-
Zapraszam do udziału w jubileuszowej X Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2019.
Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2019r.
Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych...-
-
- Loading...
- Koniec listy.