Ilu w Polsce jest kolekcjonerów podstawek?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19356

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus

Jak zaznaczył Beny nie można kopiować jego numeracji
    bo?

Comment

• solfernus
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.08
      • 1025

Bo tak napisał? Może ja tego nie rozumiem ale takie odniosłem wrażenie. To jego praca i wara nam od niej
      Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• e-prezes
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19356

Jego praca to katalog. Oznaczenia nie chroni przecież patent.

Comment

• solfernus
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.08
          • 1025

Ale uważa, że trzeba uszanować jego pracę. Nadawanie numeru identyfikacyjnego to też robota własna. Czy to jest zastrzeżone nie wiem. Patentu nie widziałem.
          A czy ktoś ma, z posiadaczy oryginalnej wersji, certyfikat lub fakturę, paragon na Katalog?

To zaraz mi się dostanie
          Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
            System kaucyjny w Polsce
            darekd
            System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.

Jest rządowa strona informacyjna:

https://www.gov.pl/web/klimat/system-kaucyjn...
            2025-09-21, 21:09
          • grzeber
            XXVII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2024
            grzeber
            Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
            Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
            2024-12-08, 22:30
          • Alkoneser
            Browary restauracyjne w Polsce
            Alkoneser
            Cześć,
            mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
            2024-08-05, 11:26
          • grzeber
            XXVI Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2023
            grzeber
            Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
            Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
            2023-12-04, 19:44
          • grzeber
            XXVIII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2025
            grzeber
            Grudzień, czyli kolejny rok zbliża się ku końcowi. Jak co roku powiadamiam zatem o zbliżającej się Ankiecie Podstawek.

Zmian nie planuję, jedynie coroczne aktualizacje. Chętni mogą już przystępować do porządkowania i liczenia kolekcji.
            Formularze będą dostępne pod...
            2025-12-03, 13:06
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...