Sprzedam porcelanki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wygrywam
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.05
    • 2

Sprzedam porcelanki

Witam.

Mam do sprzedania kolekcję 66 porcelanek polskich i zagranicznych (nie tylko piwnych): http://pokazywarka.pl/porcelanki/

Cena to 150 zł. za całość i najchętniej sprzedam wszystkie porcelanki jednemu kupcowi, chyba, że ktoś będzie zainteresowany konkretnymi egzemplarzami, to wtedy cena za sztukę wynosi 5 zł. Możemy negocjować...

Możliwy odbiór osobisty w Dąbrówce koło Poznania lub wysyłka. W razie zainteresowania, zapraszam do kontaktu na e-mail: wygrywam@fuks.pl

Dziękuję i pozdrawiam.
  • Wygrywam
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.05
    • 2

Ku mojej uciesze ogłoszenie nieaktualne. Sprzedane.

Dziękuję za możliwość umieszczenia oferty. Pozdrawiam.

Comment

Related Topics

Collapse

• P1910
      Porcelanki WH SS - identyfikacja
      P1910
      Cześć,

Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:

1. Czy takie porcelanki występowały...
      2024-12-27, 00:27
    • KPiotr
      Sprzedam
      KPiotr
      Sprzedam zestaw do produkcji piwa domowego butelki z zamknięciem pałąkowym fermentory chłodnice garnek duży własnej produkcji śrutownik do słodu cena i szczegóły do uzgodnienia tel 784012034...
      2025-05-24, 14:21
    • grodek
      Sprzedam kapslownicę Grifo Heavy Duty
      grodek
      Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
      2024-03-10, 19:37
    • bromar
      Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
      bromar
      Cześć,
      Sprzedam sprzęt domowy:
      18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
      Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
      2023-07-27, 19:05
    • SyLwIaFamatAukcje
      Sprzedam linię do produkcji piwa rzemieślniczego
      SyLwIaFamatAukcje
      Oferujemy Państwu,
      linię do produkcji piwa rzemieślniczego wyprodukowaną w 2015 r. przez PPUH Rctronik (obecnie Inomero Sp. z o.o.) o wydajności około 300 litrów na dobę wraz z płytami warstwowymi PIR ściennymi i dachowymi z rozbiórki pomieszczenia o powierzchni 70m2, stanowiącego chłodzony...
      2025-06-05, 10:53
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...