Sprzedam ramki na porcelanki.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Husarz55
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.06
    • 4

Sprzedam ramki na porcelanki.

Sprzedam różnego rodzaju ramki na porcelanki. Więcej informacji jerzzz5p@tlen.pl
    Attached Files
  • Retrooo
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.01
    • 2

witam

ramki ze skrzyneczką z 1 zdjęcia za ile?

Comment

• Husarz55
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2010.06
      • 4

Ramka zamykana ze zdjęcia 1 kosztuje 37 zł. Przy zamawianiu większej ilości jest rabat. W przypadku zainteresowania proszę napisać na jerzzz5p@tlen.pl wyślę pełną ofertę z cenami.

Comment

Related Topics

Collapse

• P1910
        Porcelanki WH SS - identyfikacja
        P1910
        Cześć,

Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:

1. Czy takie porcelanki występowały...
        2024-12-27, 00:27
      • KPiotr
        Sprzedam
        KPiotr
        Sprzedam zestaw do produkcji piwa domowego butelki z zamknięciem pałąkowym fermentory chłodnice garnek duży własnej produkcji śrutownik do słodu cena i szczegóły do uzgodnienia tel 784012034...
        2025-05-24, 14:21
      • ART
        Łódź, Piotrkowska/Roosevelta, Ramki Restauracja
        ART
        Jeśli przypadkiem jesteś w Łodzi na Piotrkowskiej i ok. 11 i przyciśnie Cię chęć na łódzkie śniadanie w akompaniamencie piwa z browaru księży młyn to z można polecić Ramki restauracja - co prawda tylko butelka, ale jest pils pszeniczne i belgijska żytnia ipa (zacna!).

...
        2025-03-23, 10:34
      • grodek
        Sprzedam kapslownicę Grifo Heavy Duty
        grodek
        Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
        2024-03-10, 19:37
      • bromar
        Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
        bromar
        Cześć,
        Sprzedam sprzęt domowy:
        18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
        Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
        2023-07-27, 19:05
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...