Podstawka z Chmielaków 2014

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Podstawka z Chmielaków 2014

Posiadam na wymianę podstawki Perły z Chmielaków. Inne oferowane są zaznaczone w moim profilu. Zainteresowanych zapraszam na PW.
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2002.11
    • 6069

Spiesz się z wymianą bo już są na allegro i to oferowane przez więcej niż jedną osobę. "Kuptereski" i z licytacją.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Silbier
      Porucznik Browarny Tester
      • 2004.03
      • 284

Wymienię na Browar Jedlinka.

Comment

Related Topics

Collapse

• IX1
        Czy to jest podstawka?
        IX1
        Wpadło mi w ręce takie coś. Wymiary 98 x 80 x 2 mm. Wykonane z miękkiego i sztywnego tworzywa (ślady porysowań na rewersie).
        Sprzedający twierdzi, że jest to podstawka wydana przez browar przy okazji jakiejś promocji. Wygląda jak podstawka ale pewności nie mam. Jak sądzicie wafel...
        2025-06-19, 11:42
      • IX1
        Co to za podstawka ?
        IX1
        Witam.
        Podzielicie się wiedzą na temat tej podstawki ? Czy to jest podstawka browarowa, polska i kto to wydal ?...
        2025-05-26, 07:44
      • Petitpierre
        Browar Zakładowy, Miss Chmielaków 2025
        Petitpierre
        Ekstrakt: 18% wag.
        Alkohol: 7,7% obj.
        Słód: jęczmienny, pszeniczny
        Chmiel: Puławski
        Drożdże: LalBrew Verdant IPA™
        Dodatki: wiśnie, chmiel, skórki gorzkiej pomarańczy curacao, kolendra

Jest wiśnia, ale też jogurt, laktoza, , serek ziarnisty, nabiał....
        2025-09-09, 10:58
      • Pendragon
        Czeskie festiwale piwa 2014 - spis
        Pendragon
        W zeszłym roku był osobny temat, zatem i w tym taki zakładam.
        Zaznaczam, że w spis obejmuje różnego rodzaju akcje - festiwale z dużą ilością browarów, święta piwa z ograniczoną reprezentacją, jak i dzień otwartych drzwi gdzie zapewne obecne będą tylko piwa jednego browaru....
        2014-01-25, 21:25
      • e-prezes
        Giełdy i spotkania kolekcjonerskie w Czechach i na Słowacji 2014
        e-prezes
        Co roku mam problem z "ugryzieniem" tego tematu na b.biz i dalej nie bardzo wiem jak to wpisywać na forum.
        Dlatego wrzucę tutaj listę (ze strony SAHP) imprez, bo każdej z osobna nie widzę sensu (no chyba, że ktoś będzie chciał założyć wątek dla jakiejś konkretnej, bo się...
        2014-01-04, 13:53
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...