Poszukuję. Podstawka Witnica

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • raberts
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.12
    • 24

Poszukuję. Podstawka Witnica

Poszukuję podstawki z Witnicy, jak na załączonym zdjęciu.
    Attached Files
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2002.11
    • 6059

śmieszna efemeryda. Ciekawe jak została skatalogowana. Ewidentny błąd drukarski.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• raberts
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2003.12
      • 24

Nie wiem, czy błąd. Znane są etykiety Juranda z Witnicy.

Comment

Related Topics

Collapse

• IX1
        Czy to jest podstawka?
        IX1
        Wpadło mi w ręce takie coś. Wymiary 98 x 80 x 2 mm. Wykonane z miękkiego i sztywnego tworzywa (ślady porysowań na rewersie).
        Sprzedający twierdzi, że jest to podstawka wydana przez browar przy okazji jakiejś promocji. Wygląda jak podstawka ale pewności nie mam. Jak sądzicie wafel...
        2025-06-19, 12:42
      • IX1
        Co to za podstawka ?
        IX1
        Witam.
        Podzielicie się wiedzą na temat tej podstawki ? Czy to jest podstawka browarowa, polska i kto to wydal ?...
        2025-05-26, 08:44
      • Shedao
        Witnica, Konopnickiej 1, Browar Witnica
        Shedao
        Wychodzi na to, że sam browar nie doczekał się u nas przez tyle lat swego wątku.

Sklepik jest czynny w godzinach 7-15 w dni powszednie. Trzeba podejść na portiernię, pani zadzwoni, wyjdzie druga pani obsługująca sklepik i zaprowadzi do niego. Samemu nie wolno włóczyć się po...
        2024-02-19, 15:47
      • chmielakikrasnystaw
        Chmielaki Krasnostawskie 2019
        chmielakikrasnystaw
        KONSUMENCKI KONKURS PIW
        49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
        PIWA ZGŁOSZONE

Piwa dolnej fermentacji:
        Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
        1. Primator Pumpa – Pivovar...
        2019-08-07, 13:51
      • Iwka95
        Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1
        Iwka95
        Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
        Z góry dziękuję !!...
        2023-09-04, 00:15
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...