(sprzedam) Książka "Domowe piwo. Podręcznik początkującego piwowara" A. Banachowicz

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • byniu890
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.05
    • 27

(sprzedam) Książka "Domowe piwo. Podręcznik początkującego piwowara" A. Banachowicz

Witam
    Sprzedam książkę A. Banachowicza "Domowe piwo. Podręcznik początkującego piwowara". Książka jest nowa, przeczytałem i chętnie się jej pozbędę. Cena do ustalenia.
    Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.

Related Topics

Collapse

• piotr7404
    [SPRZEDAM] Zestaw do warzenia piwa
    piotr7404
    Sprzedam kompletny zestaw do warzenia domowego piwa:
    1 Kocioł zacierno warzelny Coobra Craftbrewer CB-3 30 l z chłodnicą 1620,00
    2 Warnik do wody Coobra 16 l 330,00
    3 Gar 31,5 l używany 50,00
    4 5 fermentorów z pokrywami używanych 100,00
    ...
    2019-04-15, 19:21
  • KPiotr
    Sprzedam
    KPiotr
    Sprzedam zestaw do produkcji piwa domowego butelki z zamknięciem pałąkowym fermentory chłodnice garnek duży własnej produkcji śrutownik do słodu cena i szczegóły do uzgodnienia tel 784012034...
    2025-05-24, 14:21
  • Piotr7
    drożdże dla początkującego
    Piotr7
    Witam!
    Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
    Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...
    2024-12-09, 14:24
  • grodek
    Sprzedam kapslownicę Grifo Heavy Duty
    grodek
    Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
    2024-03-10, 19:37
  • bromar
    Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
    bromar
    Cześć,
    Sprzedam sprzęt domowy:
    18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
    Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
    2023-07-27, 19:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...