Sprzedam komplet podstawek OKOCIM

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Majk_one
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.10
    • 6

Sprzedam komplet podstawek OKOCIM

Sprzedam komplet podstawek OKOCIM jak na zdjęciu. Oferty można wysyłać na priv.

Pozdrawiam
    Attached Files
  • karin861
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2006.02
    • 597

Jest to popularny wzór, wątpie że to sprzedasz - lepiej oddaj za darmo jakiemuś początkującemu kolekcjonerowi.
    Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• KPiotr
      Sprzedam
      KPiotr
      Sprzedam zestaw do produkcji piwa domowego butelki z zamknięciem pałąkowym fermentory chłodnice garnek duży własnej produkcji śrutownik do słodu cena i szczegóły do uzgodnienia tel 784012034...
      2025-05-24, 14:21
    • Andrzej2025
      Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
      Andrzej2025
      Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
      2025-01-28, 15:19
    • grzeber
      XXVII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2024
      grzeber
      Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
      Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
      2024-12-08, 23:30
    • grodek
      Sprzedam kapslownicę Grifo Heavy Duty
      grodek
      Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
      2024-03-10, 19:37
    • grzeber
      XXVI Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2023
      grzeber
      Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
      Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
      2023-12-04, 20:44
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...