Podkładki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Jacelinho
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2019.08
    • 2

Podkładki

Witam , jak ktoś ma zbędne podkładki , wafle to chętnie przygarnę , interesują mnie zarówno zagraniczne jak i polskie
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19319

Mam dużo do pozbycia się. Pisz na PW.

Comment

Related Topics

Collapse

• Warzywo
      Pisz, Al. Turystów 11, Hotel Joseph Conrad
      Warzywo
      Obok przyjemnej plaży miejskiej nad jez.Roś mieści się hotel z restauracją w której za raczej wysokie (no średnio-wysokie) ceny zjemy posiłki i wypijemy piwa z Kormorana (butelka) i co rzadsze piwa z Mazurskiego (też butelka za 15 zł). Okoliczności przyrody są
      2020-09-01, 22:41
    • Warzywo
      Pisz, Pl. Daszyńskiego 6, Biały Kot
      Warzywo
      Pub mieści się w podziemiach, na samym Rynku. Czynny od popołudnia do późnej nocy. Wystrój jest mieszanką dzisiejszej nowoczesności i trochę lat 90. Dało się posiedzieć. Jedyny który leje coś sensownego z beczki w Piszu a jest to żywiecki porter oraz kilka innych piw z Żywca (IPA, Białe).
      2020-09-01, 22:33
    • hubn
      Starsze podkładki na wymianę.
      hubn
      Posiadam sporą ilość podkładek jak myślę z lat 90-tych. Polskie i zagraniczne. Chętnie sprzedam lub wymienię na kapsle. Zainteresowanych proszę o kontakt hubn@poczta.onet.pl. Zainteresowanym wyślę zdjęcia.
      2020-01-31, 18:04
    • Gdina
      Podkładki zestawy [oddam]
      Gdina
      Może ktoś wypatrzy coś dla siebie. Tych skrajnych mam sporo, środkowe po kilkanaście sztuk. W Gdyni mogę dowieźć, może ktoś weźmie więcej i też porozdaje dalej, to byłaby najlepsza opcja. Jeśli chodzi o koszty,to tylko koszt znaczka, koperty załatwię. Nie mogę sponsorować wysyłki,...
      2019-06-16, 21:03
    • pebejot
      Sobotin, Sport & Family Hotel Josef
      pebejot
      Aktualnie browar jest całkowicie zamknięty dla zwiedzających i nic nie wskazuje na to, że stanie się "restauracyjnym".
      Na piwo zaszliśmy do znajdującej się vis a vis restauracji Sport & Family Hotel Josef.
      Restauracja z pięknym tarasem na zewnątrz i krytym kortem...
      2025-05-21, 06:05
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...