BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Chciała zostać fotografem, a została piwowarem, tak z uśmiechem o swojej przygodzie opowiadała nam Kamila Sklenářová.
Ale za nim poznaliśmy sympatyczną Kamilę odwiedziliśmy browar U Lenocha, a do niej zaprowadził nas właściciel Lenocha-Vítězslav, który jest rzec by można...
Dostałem od kolegi owe irlandzkie piwko. Smakowało mi niemalże jak szampan, ale producent (ASTON MANOR BREWERY) mówi, że piwo jest jabłkowe. Ogólnie Druids przypominał mi polskiego Redd's-a, ale wydawał się smaczniejszy. Piana podobna, barwa nieco ciemniejsza, wpadająca w czerwień. Zawartość...
Festiwal Piwa i Trunków Rzemieślniczych to wydarzenie dla prawdziwych smakoszy trunków!
W ramach festiwalu będziecie mogli spróbować szerokiej gamy piw, w tym tradycyjnych stylów, nowatorskich receptur oraz limitowanych edycji, prezentowanych przez lokalne browary oraz znane marki z całego...
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...