P/W butelka Lwow

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • nikita_banita
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 1363

P/W butelka Lwow

Wszedlem w posiadanie p/w buteli z br. Lwow z polkimi opisami. Napis: PORTER LWOW. Niestety butla nie ma porcelanki i dodatkowo jest uszczerbiona przy szyjce. Nie dysponuje tez zdjeciem (sorki). Chetnie bym ja wymienil poniewaz nie kolekcjonuje butli. Czekam na propozycje.

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Lwów, Płoszcza Rynok 36, 36 PO.
    bastion
    To ciekawe że piwnym turystom wizytującym Lwów, a zwłaszcza jego centrum, jakoś nie po drodze jest z browarem restauracyjnym ( chociaż w tym wypadku powinno chyba być napisane odwrotnie) mieszczącym się dosłownie rzut kamieniem od Pravdy Beer Theatru. Miejsce to oferuje własne piwo od początku...
    2021-12-06, 21:17
  • Prusak
    Holba, Keprnik
    Prusak
    Szukałem, szukałem, ale nie znalazłem nigdzie wpisów dotyczących tego piwa.
    Butelka niestety zielona.
    Zapach z buteli i szkła podobny, zdominowany prze akcenty ziołowo-mineralne plus lekka zbożowość.
    Piana początkowo wysoka trzyma się nieźle, opada do więcej niż obrączki,...
    2025-10-02, 17:30
  • Ahumba
    2025.08.22-23 - ŚWIDNICA, Świdnicki Festiwal Piwa Rzemieślniczego
    Ahumba
    Na razie poza zdjęciem z zapowiedzią imprezy na stronie fb Browar Świdnica nic więcej nie znalazłem
    Start
    2025-08-22
    Koniec
    2025-08-23
    Adres
    Świdnica Rynek
    2025-07-11, 16:19
  • Shedao
    Litwa, Užukampis, Galvės g. 120, Pilialaukis
    Shedao
    Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.

Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...
    2025-01-07, 14:02
  • ART
    SZTAB Ahumby, Kristallweizen [?]
    ART
    Człowiek chodzi spokojnie, nikomu nie wadząc ulicami Koszęcina, a tu zza rogu wyskakuje znienacka Ahumba i wręcza mu dwa flakony błagalnym tonem piskając żeby pod żadnym pozorem nikomu nic nie mówić o tym Wtf? No to... em... mówie że nikomu poza internetem zupełnie nic nie powiem. ...
    2024-11-03, 22:00
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...