Tak to jest jak się coś obieca a póżniej niewiadomo skąd wziąść
Jesli już jesteśmy przy cenach to myślę że 10 baniek to miniumum ale i z 15 nie da 100% pewności zakupu. Najlepiej poszukać samemu okazji bo wtedy i za dosłowne grosze można to dorwać tylko bądź tu mądry i dorwij taką okazję - sam bym chciał
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Cooper napisał(a) Najlepiej poszukać samemu okazji bo wtedy i za dosłowne grosze można to dorwać tylko bądź tu mądry i dorwij taką okazję - sam bym chciał
to zależy od szczęscią, ja widocznie jakieś mam
jedyny znany egzemplarz Karwiny nr 5 w zeszłym roku kupiłem na giełdzie kolekcjonerów za 50 groszy !!
podobnie, jedyny znany egzemparz Browaru Obywatelskiego nr7 jakieś dwa lata temu za podobną cenę
do tego przedwojenne wzory z Cieszyna nr 1 i 2 dostałem za friko od kolekcjonera staroci
okazje czekają tylko tzreba na nie trafić
Wpadło mi w ręce takie coś. Wymiary 98 x 80 x 2 mm. Wykonane z miękkiego i sztywnego tworzywa (ślady porysowań na rewersie).
Sprzedający twierdzi, że jest to podstawka wydana przez browar przy okazji jakiejś promocji. Wygląda jak podstawka ale pewności nie mam. Jak sądzicie wafel...
Witam, szukam wszystkiego (przede wszystkim butelki) związanego z browarami w Lubaniu (Lauban) i okolicznych browarów oraz browaru Saskiego w Radomiu...
Witam
Otwieram minibrowar w Krakowie Nowa huta o wybiciu 2hl, mam już załatwione wszystkie formalności i zamontowany sprzęt, szukam osoby która pomogłaby mi zrobić dobre piwo.
Jestem otwarty na wszystkie rodzaje współpracy.
Witam. Szukam browarnianych rzeczy związanych z miastem Kustrin (Custrin). Butelki, porcelanki, szyldy, etykiety itp. Kupie lub wymienię. Pozdrawiam....
Comment