OJ KUDLATY cos nie tak z Twoim Kolekcjonerka Pasja to wszystkie Kapsle z AUSTRI a nie Niemiec.Zanim umiescisz ogloszenie w Allegro to sprawdz o co chodzi bo sie osmieszysz na caly swiat kolekcjonerski:
cytat:
--------------------------------------------------------------------------------
Kudłaty napisal/a
A oto kolejny zestawik. http://allegro.pl/showitem.php?item=4841661
No widze ze azukcja zakonczyla sie sukcesem za cale 12,50 zl
Musze sie zastanowic czy tez czasem nie zrobic kilka nowych zestawiköw a mam ich bardzo duzo -jezeli zaczne sprzedawac 12 kapsli za 12,50 to byc moze kupie sobie wlasny browar
Andi napisal/a
No widze ze azukcja zakonczyla sie sukcesem za cale 12,50 zl
Musze sie zastanowic czy tez czasem nie zrobic kilka nowych zestawiköw a mam ich bardzo duzo -jezeli zaczne sprzedawac 12 kapsli za 12,50 to byc moze kupie sobie wlasny browar [/B]
Możesz ominąć koszty wysyłki zagranicznej wystawiając na ebay. A i ceny można też osiagnąć np. 5 kapsli za 2,50 EUR. Co prawda rozrzut jest duży od 1 EUR do 9 EUR za 50 sztuk
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi: - garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł - drewniana warząchew (łyżka) 10 zł - śrutownik stołowy 200 zł - chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł - refraktometr 0-40°Brix'a...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Sprzedam zestaw na start, większość sprzętu z zestawu startowego z Twojego Browaru, historia: 3 warki.1. Fermantator z kranikiem 33 l
2. Fermentator z rurką 33l
3. Aerometr
4. Łyga
5. Środek do dezynfekcji ok. 50 % opakowania
6. Filtrator z oplotu
7. Jodowy...
Comment