kapsle-wymiana

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Roni
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.09
    • 109

kapsle-wymiana

14 fabrycznie nowych kapsli z browarów Eichhof-Szwajcaria,Stiegl-Austria,Spaten-Niemcy,Deschutes-USA,otwieracz i pins browaru Stiegl
    zamienię na 12 podstawek polskich lub 3 podstawki korkowe Żywca
    z ostatniej serii(oprócz panorama żywiecka i w kółko żywiec).

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    Białowieża, Stoczek 16, Fanaberia
    Ahumba
    Chociaż Fanaberia znajduje się przy tej samej ulicy co Browar Przełom to dzieli ich ok 1,5 km. Jest blisko wejścia do Parku Narodowego oraz cerkwi. Sala dość sporo z ogródkiem od strony ulicy, w którym od słońca chronią parasole Browaru Markowego. Zresztą na 6 kranach jest tylko Markowe....
    2025-04-20, 11:44
  • darekd
    Stiegl, Columbus 1492
    darekd
    Pale Ale, chmiel Columbus
    11,3% ekstr.
    4,7% alk.

Aromat - chmielowy, żywiczny (głównie)
    Piana - średnia, bąbluje, z trwalszą koronką
    Barwa - jasne złoto, ciemna słomka, zmętnione
    Wysycenie - średnie, musujące
    Smak - owoce (lekkie cutrusy)...
    2018-05-20, 17:35
  • darekd
    Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
    darekd
    Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
    ...
    2023-02-08, 00:16
  • dadek
    Austria, Salzburg, Bräuhausstraße 9, Stiegl/Brauwelt
    dadek
    W Salzburgu jest dużo piwnych atrakcji w postaci małych browarków więc wielki, typu koncernowego jakim jest Stiegl, pewnie by mnie nie skusił. Złożyło się jednak tak że wraz z pobytem otrzymałem Kartę Salzburską uprawniającą do wstępu do wszystkich atrakcji tego miasta. Browar Stiegl...
    2011-12-09, 15:08
  • bastion
    Ukraina, Ivano Frankovsk, Piwnicznij bulwar 2a, Parowyj Browar Stanisławowa Panorama
    bastion
    Ивано-Франковск - Паровий бровар Станіславова "Панорама"-Північний бульвар, 2-А .

Przedziwny to minibrowar.
    Gdy dowiedziałem się, że ten świeżo otwarty minibrowar znajduje się w kompleksie centrum handlowego...
    2011-11-26, 23:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...