Podstawka Dębowe Mocne

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • danoc
    Porucznik Browarny Tester
    • 2002.06
    • 338

Podstawka Dębowe Mocne

Mam na zbyciu podstawki Dębowe Mocne - Twoje mocne strony. W zamian oczekuję innych korków. Zainteresowanych zapraszam na PW.
    Dębowe Mocne
    Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
    www.beercoasters.glt.pl

Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.

Related Topics

Collapse

• IX1
    Czy to jest podstawka?
    IX1
    Wpadło mi w ręce takie coś. Wymiary 98 x 80 x 2 mm. Wykonane z miękkiego i sztywnego tworzywa (ślady porysowań na rewersie).
    Sprzedający twierdzi, że jest to podstawka wydana przez browar przy okazji jakiejś promocji. Wygląda jak podstawka ale pewności nie mam. Jak sądzicie wafel...
    2025-06-19, 12:42
  • IX1
    Co to za podstawka ?
    IX1
    Witam.
    Podzielicie się wiedzą na temat tej podstawki ? Czy to jest podstawka browarowa, polska i kto to wydal ?...
    2025-05-26, 08:44
  • AaLeX
    Jędrzejów, Argus Mocne
    AaLeX
    Zobaczyłem u jednego klienta Lidla cały wózek tego piwa. Kod LB - Jędrzejów, myślę sobie, nie lubie mocnych ale spróbuję. Powiem tak - paskudztwo. Smakuje, jakby ktoś wódki do tego dolał. Piana o dziwo obfita, musiałem kilka razy dolewać, kolor złoty, dość jasny, jak na zawartość...
    2023-12-30, 14:51
  • Javox
    Van Pur, Boorg Mocne
    Javox
    Piwo gotowe do oceny

Np dla piwa z Rakszawy (kod LE) bo akurat Jędrzejów i Głubczyce mają swoje wątki.
    2023-10-27, 15:55
  • waclaw67
    Podstawka.Gdzie jej miejsce
    waclaw67
    Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
    Nigdzie nie mogę jej znaleźć.
    2022-01-09, 16:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...