Poszukuje Kufli

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

a masz moze kufelek Piasta z wizerunkiem króla Kaziemierza Wielkiego??

Comment

• Psychomanteum
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2004.06
      • 207

niestety nie posiadam
      http://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
      2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska

Comment

• brzeczka
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2003.12
        • 373

proponowałbym określić czym jesteś zainteresowany, czego szukasz konkretnie, z jakiego okresu, rejonu i co/ile chcesz za to poświęcią, a oferenci sami uderzą (np. ja, bo od dłuższego czasu likwiduję szklanki na rzecz lebensraumu dla butelek)

Comment

Related Topics

Collapse

• otvirak
          prośba o identyfikację kufli
          otvirak
          Witajcie!
          mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
          ...
          2024-08-05, 20:59
        • Iwka95
          Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1
          Iwka95
          Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
          Z góry dziękuję !!...
          2023-09-04, 00:15
        • sam84
          Kolekcja 546 szklanek i kufli po napojach i piwach
          sam84
          Dzień dobry.

Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....
          2023-01-13, 19:14
        • pebejot
          Krzywaczka 948, Browar Alteria
          pebejot
          Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
          Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
          Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
          Dookoła jest...
          2024-10-13, 23:31
        • bastion
          Ukraina, Brovary, Kijivska 316, Brovar Hof.
          bastion
          W centralnej części miasta Brovary ( tak ogólnie, bo gdzie tam jest stricte centrum, tego nie mogłem namierzyć.) od 2008 roku działa browar restauracyjny Hof. Mieści się w części centrum handlowego - Terminal. Zajmuje parter, który we wschodnich realiach zwany jest pierwszym piętrem. Wystrój...
          2023-04-28, 21:31
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...