Prospekty, broszurki browarów zagranicznych i krajowych

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Stolp
    Porucznik Browarny Tester
    🍼🍼
    • 2002.06
    • 495

Prospekty, broszurki browarów zagranicznych i krajowych

Wymienię lub sprzedam zestaw ponad 50 różnych: broszurek, miniporspektów, ulotek konkursowych zagranicznych i krajowych w tym m.in.: Lech, Hevelius, Tychy; katalogi wysyłkowe: EB i inne.
    Załączam zdjęcie.
    Wymienie na stare etykiety Danii, Pomorza lub pamiątki związane ze Słupskiem, np. pocztówki z lat 1945-60 i inne.
    Attached Files
    Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
    Szukam
    e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
    https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa

Related Topics

Collapse

• darekd
    Saison w Polsce
    darekd
    Ostatnio piłem od Trzech Kumpli Otwarcie Sezonu, a że ten styl lubię, to zacząłem się zastanawiać jak to wygląda z warzeniem/dostępnością tych piw u nas. Wydaje mi się, że wyszły z mody

Jak to wygląda z dostępnością tych piw u nas (krajowych i zagranicznych)?...
    2020-07-15, 22:59
  • Cooper
    Cooper - 26 kapsli zagranicznych ID
    Cooper
    Spuchłem.
    Większość rozkminiłem sam bez problemu. Te które zostały ale miały w miare orginalne napisy prawie wszystkie zidentyfikowałem oszukiwarką. Pozostały te przypadki cięższe. Z nich co prawda kilka podejrzewam skąd pochodzą np lew to być może Sri Lanka, OB chyba Chiny bo...
    2020-04-20, 16:03
  • darekd
    piwnemosty.pl
    darekd
    Prowadzony przez wrocławskie 100 Mostów. Oprócz ich piwa oraz krajowej produkcji mają najlepszy wybór zagranicznych piw kraftowo-nowofalowych najróżniejszych stylów.
    Mają też zestawy prezentowe, keykegi.

Cenny niekiedy zapierają dech w piersiach, ale działa to już kilka...
    2025-11-23, 22:49
  • ART
    OneMoreBeer.pl
    ART
    Korzystam czasem żeby zdobyć to i owo co nie trafia do dwóch ulubionych sklepów w Opolu.

Siedziba w Wieprzu, wspólny temat z Pintą.

Ceny w porządku, można czasem załapać się na rabat 20%, jeśli coś pójdzie nie tak.

No i u nas coś nie idzie ...
    2025-03-16, 00:10
  • bastion
    Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
    bastion
    Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
    Centrum...
    2025-02-02, 20:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...