135 częściowo powtarzających się puszek oddam gratis. Zdecydowana większość to blachy polskie ale jest też trochę zagranicznych. Częściowo widać je na kiepskiej fotce. Tylko odbiór osobisty w Warszawie. Jeśli nie znajda właściciela przez tydzień , max półtora to idą do recyklingu. Kontakt na telefon w Warszawie 022 664 93 27 , PW lub mail cooperbeer@wp.pl . Jako rodzyneczki jest tam 7 bardzo rzadkich puszek Żywca z 8 gieldy żywieckiej 2003.
Kilo puszek oddam gratis
Collapse
X
-
Kilo puszek oddam gratis
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuTagi: brak -
Ja tak ostatnio na forum oddałem komuś ponad 40 puszek, w tym rarytasy Okocimia z 1991 roku to nawet dziękuje nie usłyszałem. Wystrzegaj się kolekcjonerów puszek z Lublina
-
No i podziękował koniec końców. Cofam anatemęPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJa tak ostatnio na forum oddałem komuś ponad 40 puszek, w tym rarytasy Okocimia z 1991 roku to nawet dziękuje nie usłyszałem. Wystrzegaj się kolekcjonerów puszek z Lublina
Piwo dla kolekcjonera z Lublina
Comment
-
Lepiej je sprzedaj i kup sobie za to 4 browarki przy ktorych milo spedzisz wieczor bo jak komos oddasz to ktos je sprzeda.!!!! Fuck you prototypy!!!!Comment
-
Spokojnie, nie wszystkie komosy są takie nieuczciwePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piecyk_gazowyLepiej je sprzedaj i kup sobie za to 4 browarki przy ktorych milo spedzisz wieczor bo jak komos oddasz to ktos je sprzeda.
Comment
-
Ty Szlangbaum(polskiegą ksywe ceżko wymysleć)) niebadz taki cwany widze ze do rooboty nic niemasz tylko trzepiasz sie o mała literowke,czujesz sie przez to bardziej dowartosciowanyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumSpokojnie, nie wszystkie komosy są takie nieuczciwe
!!!! Fuck you prototypy!!!!Comment
-
Było tyle spokoju...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piecyk_gazowyTy Szlangbaum(polskiegą ksywe ceżko wymysleć)) niebadz taki cwany widze ze do rooboty nic niemasz tylko trzepiasz sie o mała literowke,czujesz sie przez to bardziej dowartosciowany
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Ja jestem spokiny nikogo bez powodu sie nieczepiam proponuje dla rozluznienia napic sie jakiegos mocnego piwka.
PEACE!!!! Fuck you prototypy!!!!Comment
-
Nie czepiam się, tylko sobie najzwyczajniej w świecie jaja w trybie FCJP robięPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piecyk_gazowyTy Szlangbaum(polskiegą ksywe ceżko wymysleć)) niebadz taki cwany widze ze do rooboty nic niemasz tylko trzepiasz sie o mała literowke,czujesz sie przez to bardziej dowartosciowany
jeżeli się czujesz urażony to Cię nie przeproszę bo nie miałem zamiaru nikogo wcale urażać.
Podobnie mógłbym zadać pytanie, czy Ty podpisując sie hasłem:
czujesz się bardziej dowartosciowany i czy nie możesz sobie polskiego podpisu wymyślić? A robić mam co więc nie będe wątku kontynuował.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piecyk_gazowy!!! Fuck you prototypy!!!!Comment
-
Spoko urazony sie nieczuje luz ogolnie a !!! Fuck you prototypy!!!! to haslo globalne dlatego jest po angielsku niektorzy ja penie nawet rozumieją
Temat zakonczony!!!! Fuck you prototypy!!!!Comment
-
A w czasie gdy na forum rozgorzała ostra ciśnieniowka puszeczki zmieniły właściciela i tym samym temat został zakończony
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment