Znalezione w garażu.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zibiolot
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.12
    • 195

Znalezione w garażu.

W wynajmowanym garażu znalkazłem nieotwierane piwo EB z data przydatności 24.02.99, kapsel ID 5231, ID etykiety nie mogłem znaleźć oraz kilka butelek żywca. Jeśli ktoś chce coś ze zdjęcia to na PW szczegóły.
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Zlín, Ulička 601, Pivovar Misionář
    heckler
    Browar Misionář został założony w 2024 roku w domu rodzinnym w Zlinie przez pasjonata piwa, a obecnie piwowara browaru- Martina Mikoškę.
    Na obrzeżach Zlina w jednej z ciasnych, wąskich uliczek stoi dom Martina. Niestety nie mieliśmy przyjemności poznania samego szefa, ale za to poznaliśmy...
    2025-08-11, 08:15
  • heckler
    Telč-Štěpnice, Slavatovská 307, Ruxusní minipivovar Telč
    heckler
    Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...
    2025-07-01, 10:28
  • darekd
    Hoppebräu, Helles
    darekd
    Nowoczesny browar z Waakirchen z Górnej Bawarii. Jego historia sięga 2010, kiedy Markus Hoppe wraz żoną uwarzyli swoje pierwsze piwo w garażu.
    Dwa lata później Markus wyjechał na dwa lata na Mauritius, gdzie był piwowarem w browarze Flying Dodo. Po powrocie kontynuował działalność,...
    2025-07-11, 22:45
  • heckler
    Morašice, Morašice 12, Pivovar Rauš
    heckler
    Morašice, to mała wioska w Kraju Południowo morawskim. Najbliższe większe miasto to Znojmo, a i do niego będzie ze 25 km.

Rodzinny browarek Rauš znajduje się w przerobionym garażu rodzinnego domu. W sumie jest to dom dziadka, a wnuk Pavel Rauš jest tam piwowarem.
    Bardzo
    ...
    2025-07-02, 12:13
  • darekd
    Giesinger, Munique Heller Bock
    darekd
    Monachijski browar z historią od 2006 r. Zaczynali bodaj w garażu a po kilkunastu latach uruchomili nowy, duży zakład.

https://www.giesinger-braeu.de/

6,6% alk.

Aromat - słodowy z dojrzałymi różnymi śliwkami (słodsze, ale nuta kwaskowa też), ciut miodu,...
    2025-01-05, 23:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...