Zbędę starsze (w wiekszości) wafle od sąsiadów z południa i z zachodu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
    dadek
    Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
    2024-10-17, 00:22
  • ART
    Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer
    ART
    W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
    2020-08-07, 11:09
  • dadek
    Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
    dadek
    Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
    2023-11-17, 00:48
  • ART
    Schiedam, Lange Achterweg 18, Tapperij het Weeshuis
    ART
    Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...
    2025-09-20, 10:16
  • Javox
    Williams Bros (New Alloa), Old Skool
    Javox
    West Coast IPA z alko 5.4%

Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
    Lacing - sporo.
    Gaz - średni.
    Barwa - blade złoto, lekko opalizujące.
    Aromat - ziołowy na cytrusach.
    Smak - lekko słodkawe, plus płatki owsiane, gorzkawe cytrusy na ziołowym....
    2025-09-17, 17:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...