Kamizelki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kudłaty
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 1972

Kamizelki

Dzisiaj w Tesco Wrocław rozmawiałem z gościem z Okocima o kamizelkach skórzanych z logo browaru na plecach. Powiedział, że już ich nie robią. Jak by ktoś miał namiar na taką kamizelkę to jestem chętny.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Kudłaty; 2002-04-10, 20:23.
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9866

Kamizelki skórzane, tyle że Lecha i Tychów, są do kupienia w tyskim Breloczku - sklepie przy browarze.
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Kudłaty
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.09
      • 1972

A orientujesz się w jakich cenach są. i jak wyglądają.

Comment

• adam16
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2001.02
        • 9866

Pamiętam jeno, iż cena mnie powaliła. A nie zapamiętałem jej bo nie byłem zainteresowany w/w.
        Browar Hajduki.
        adam16@browar.biz
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• celt_birofil
          † 2017 Piwosz w Raju
          • 2001.09
          • 4470

A w Żywcu

W Piwiarni Żywieckiej też są dostępne za równie astronomiczną cenę, której nie pamiętam. W każdym razie znajomi barmani uważają ten patent za kompletny niewypał jako "odzież roboczą"
          Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• Kudłaty
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.09
            • 1972

Re: A w Żywcu

celt_birofil napisal/a
            ...za astronomiczną cenę...
            A jaka to jest cena? Bo takie czyste kamizelki kosztują około 200 zł.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
              Ukraina, Charków, Jurivska 17, Pivobar
              dadek
              Na ostatni wieczór w Charkowie 13.02.2020 wybraliśmy się do knajpki przy browarze o niezbyt trafionej nazwie Pivobar. Powstał w 2011 roku i mieści się on na tyłach jednej z głównych, wielokilometrowych ulic miasta jaką jest Moskovskskij Prospekt, ale w odległości 10 minut jazdy tramwajem...
              2020-03-21, 05:55
            • dadek
              Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
              dadek
              Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
              2023-08-23, 01:48
            • dadek
              Rumianek, Południowa 14, Browar Za Miastem
              dadek
              19.11.2022 przed Poznańskimi Targami Piwa miałem okazję (w towarzystwie kilku kolegów z piwnej branży) odwiedzić jeden z najnowszych polskich browarów. Bo choć marka Za Miastem znana jest już od pięciu lat z kontraktów, to w tym roku piwa zaczęto warzyć u siebie. Zgodnie z nazwą browar...
              2022-12-02, 02:29
            • dadek
              Schwetzingen, Schlossplatz 1, Schwetzinger Brauhaus zum Ritter
              dadek
              Schwetzingen to nieduże miasto (około 20 tyś. mieszkańców) położone 13 km na południe od Mannheim na linii kolejowej do Karlsruhe. Pociągi kursują tu co 30 minut (w szczycie częściej), a podróż między tymi miastami trwa 14 minut.
              Główna atrakcją, która przyciąga turystów do...
              2022-10-26, 23:37
            • pebejot
              USA, Nowy Jork, 78N 11th st, Brooklyn Brewery
              pebejot
              Na Brooklynie, niedaleko Greenpointu znajduje się browar restauracyjny Brooklyn Brewery.
              Browar działa od 1987 roku i zlokalizowany jest w typowo amerykańskiej, ponurej przedmiejskiej dzielnicy z samobójczą urodą architektury.
              Do browaru najłatwiej dostać się metrem do stacji Nassau....
              2022-03-08, 15:02
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...