BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Mythos, Vergina i inne greckie
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Festiwal jest nr 9. Pogoda dopisała. Parę nowych uczestników i niektóre browary zadbały o ławki. Ceny w zależności czy piwo czy PIWO od nastu od 22zł czyli również na plus.
Toteż ad rem, bo naprawdę wybór spory:
1) Stodoła, RIS ze śliwką, inkryminowanej brak, ale w zapachu...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Od dawna greckie browary przemysłowe obok typowych południowych lagerów mają w swojej ofercie obowiązkowo piwa pszeniczne. Oczywiście jest to w pełni zrozumiałe, zarówno z przyczyn klimatycznych, jak i z powodu licznej rzeszy turystów z Niemiec, przyzwyczajonych przecież do tego stylu. Tym...-
Channel: Grecja
2017-07-05, 10:35 -
-
Również i w Grecji są małe browarów. 4 z nich udało mi się „zaliczyć”.
1.Craft w Atenach, posiada 2 lokalizacje, jedną odwiedziłem i opisałem w piwo-gdzie.
2.Piraiki Microbrewery w Pireusie przy 25th Martiou Str. Mieliśmy wielki problem ze znalezieniem tego browaru....-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witam,
w najbliższym czasie znajomi wybierają się do Grecji, a dokładniej na Kretę. Oczywiście wykorzystałem okazję i poprosiłem, aby przywieźli mi co nie co "złotego trunku". Mam do Was pytanie, czy znacie jakieś ciekawe i warte polecenia greckie piwa?
...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Szukałem, szukałem i nie znalazłem sklepu w którym można to kupić
Mythos był kiedyś w Geancie, ale nie ma i nie będzie (ponoć).
Jeśli wiecie gdzie można to kupić, będę niezmiernie wdzięczny.-
Channel: Piwo - Gdzie
-
- Loading...
- Koniec listy.