Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Mythos, Vergina i inne greckie

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 26%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Petitpierre
    2025.07.04-06 - RZESZÓW, VIII Rzeszowski Festiwal Piwa
    Petitpierre
    Festiwal jest nr 9. Pogoda dopisała. Parę nowych uczestników i niektóre browary zadbały o ławki. Ceny w zależności czy piwo czy PIWO od nastu od 22zł czyli również na plus.

Toteż ad rem, bo naprawdę wybór spory:

1) Stodoła, RIS ze śliwką, inkryminowanej brak, ale w zapachu...
    2025-07-04, 21:22
  • wpadzio
    Macedonian Thrace, Vergina Weiss
    wpadzio
    Od dawna greckie browary przemysłowe obok typowych południowych lagerów mają w swojej ofercie obowiązkowo piwa pszeniczne. Oczywiście jest to w pełni zrozumiałe, zarówno z przyczyn klimatycznych, jak i z powodu licznej rzeszy turystów z Niemiec, przyzwyczajonych przecież do tego stylu. Tym...
    2017-07-05, 10:35
  • piokl13
    małe greckie browary
    piokl13
    Również i w Grecji są małe browarów. 4 z nich udało mi się „zaliczyć”.
    1.Craft w Atenach, posiada 2 lokalizacje, jedną odwiedziłem i opisałem w piwo-gdzie.
    2.Piraiki Microbrewery w Pireusie przy 25th Martiou Str. Mieliśmy wielki problem ze znalezieniem tego browaru....
    2007-09-18, 16:01
  • Kwasi
    Piwa greckie
    Kwasi
    Witam,

w najbliższym czasie znajomi wybierają się do Grecji, a dokładniej na Kretę. Oczywiście wykorzystałem okazję i poprosiłem, aby przywieźli mi co nie co "złotego trunku". Mam do Was pytanie, czy znacie jakieś ciekawe i warte polecenia greckie piwa?
    ...
    2014-09-07, 18:47
  • mcr
    Mythos/Amstel Wrocław
    mcr
    Szukałem, szukałem i nie znalazłem sklepu w którym można to kupić Mythos był kiedyś w Geancie, ale nie ma i nie będzie (ponoć).
    Jeśli wiecie gdzie można to kupić, będę niezmiernie wdzięczny.
    2005-04-23, 20:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...