Gdzie znaleźć baner "Żubr występuje w Bieszczadach?" proszę o pomoc!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ser69
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2007.09
    • 1

Gdzie znaleźć baner "Żubr występuje w Bieszczadach?" proszę o pomoc!

Witam! od jakiegos czasu poluje na plandeke, baner reklamowy "Zubr wystepuje w bieszczadach" prosz jesli ktos wie w jaki sposoob i gdzie moge to zdobyc bardzo prosze o kontakt! moja determinacja siegla stopnia ostatniego jestm juz gotoow zatrzymac samochood noca przed ktoryms ze sklepow i poprostu go zawalic... pozdrawiam wszystkich bieszczadersoow!

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Węgrzce Wielkie, Spacer Nocą
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-08-15, 21:45
  • pebejot
    Serbia, Belgrad, Žorža Klemansoa 27b, Docker Brewery & Beer Garden
    pebejot
    Kolejny browar o dużych mocach produkcyjnych z własnym wyszynkiem na dawnych terenach przemysłowych.
    Browar mieści się w potężnym magazynie na nieistniejącej już bocznicy kolejowej w bezpośrednim sąsiedztwie Dunaju.
    Okolica dynamicznie przeobraża się w wielkie osiedle mieszkaniowe....
    2025-05-02, 08:50
  • darekd
    Pinta, Wide Range
    darekd
    "Modern West Coast IPA"

Ekstr. 15%
    Alk. 6,5%
    Chmiele: Mosaic, Petit Blanc, HBC 1019 (ten ostatni jest występuje od niedawna pod komercyjną nazwą Dolcita). Dwa amerykańskie chmiele i francuski Petit Bland/

Aromat - po otwarciu puszki jest nuta nafty...
    2025-10-04, 22:53
  • dadek
    Niemcy, Lübeck, Einsiedelstraße 6, Sudden Death Brewing
    dadek
    Browar założyli w 2022 roku Amerykanie, którzy z USA przeprowadzili się do Niemiec by warzyć amerykańskie style piw. Ulokowany został w pięknie zrewitalizowanej dawnej przemysłowo-portowej dzielnicy Roddenkoppel na zachodnim brzegu rzeki Trave. Ze starówki to 2-kilometrowy spacer przez 2 mosty,...
    2025-09-28, 22:07
  • abelincoln
    Wola, Kasprzaka 29, Beer bar
    abelincoln
    Moja firma w delegacji przyoszczędziła i zamiast normalnego hotelu w centrum, w limicie zmieściły się "apartamenty" na Woli. A po drodze trafił się ten bar - ostatni raz byłem w tej okolicy naście lat temu, jak mieszkałem kilkuset metrów stąd. Wtedy nie było jeszcze Hongkongu…...
    2025-09-16, 17:00
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...