Witam kolekcjonerów gadżetów browaru Szczecin - Bosman, posiadam matryce do produkcji nadruku na kapslochy , siedem sztuk , każda dotyczy innego piwa , naprawdę ciekawostka dla fanów tego browaru . Zamienię je na otwieracze z tego browary .
Wymiana matryc na otwieracze.
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Cześć Wszystkim! Miło być na tym forum. Mam do sprzedania dwa interesujące zabytkowe otwieracze. Jednak wolę pić piwo i jeść jedzenie, niż kolekcjonować przedmioty.
Zabytkowy otwieracz wyprodukowany w Stanach. Zdrowy kawał stali, wżery powierzchniowe....-
-
-
info na maila jerzy.golebiowski@gmail.com...
-
2017-11-08, 17:32 -
-
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
-
-
-
Witam,czy ktoś chce wymienić podstawki pod piwo na etykiety stare PRL i nowsze lub na inne podstawki?proszę pisać podeślę zdjęcia na maila.
-
2021-09-16, 22:19 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment