Kufle Żywiec 135 lat wymiana lub sprzedaż.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • volodos
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.09
    • 717

Kufle Żywiec 135 lat wymiana lub sprzedaż.

Tak jak w tytule - oferuję dwa różne wzory:

http://browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=39203
    http://browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=35466

Kufle są w bardzo dobrym stanie (bez pęknięć, rys i odprysków szkła, logo nosi ślady normalnego użytkowania). Kufle nie były też myte w zmywarce.
    Interesuje mnie najchętniej wymiana na ciekawsze polskie szkło z okresu powojennego lub polskie podstawki. W ostateczności sprzedaż. Oferty proszę kierować na PW.
  • czaczor
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2010.02
    • 40

Witam.Jestem zainteresowany zakupem dwóch kufelków które pan prezentuje,jaka jest cena za dwie sztuki?najchętniej bym odebrał bym w Katowicach pod koniec tygodnia.Prosze o odpowiedz na adres:machaczkav2@op.pl.pozdrawiam

Comment

• volodos
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2008.09
      • 717

Poszło PW.

Comment

• volodos
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2008.09
        • 717

Podbijam temat - kufelki wciąż czekają na nowego właściciela. Dużo kolekcjonerów Żywca w naszym kraju mamy - wszyscy posiadacie ten komplecik?

Comment

• volodos
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2008.09
          • 717

Temat nieaktualny - kufle wymienione w Cieszynie na giełdzie.

Comment

Related Topics

Collapse

• rzukov
            Kufle Giełdowe z Żywca kupię
            rzukov
            Kupię kufle z Giełdy Birofiliów w Żywcu z roku 1997, 2001, 2005 lub 2010 roku...czy ma ktoś może w egzemplarze z tych lat?
            Zbieram też inne kufle Żywca, więc każdy którego nie posiadam chętnie przygarnę
            2025-11-12, 11:57
          • Martyna0308
            Kufle do piwa - kupię
            Martyna0308
            Kupię stare kufle do piwa Tyskie, Warka, Łomża. Zależy mi na tym żeby kufle nie były nowe, były z grubego szkła i były z uchwytem (nie chodzi o szklanki)☺️
            2023-06-19, 16:36
          • e-prezes
            Browar na sprzedaż
            e-prezes
            Browar Stary Kraków
            Warzelnia 1500L + fermentory Speidel + wyposażenie
            Aktywnie dzialajacy mikrobrowar do przejecia z cala wiedzą, klientami i garnkami.
            Browar z historią piwowarstwa kraftowego dzialajacy od 2005 roku, ktory...
            2025-08-12, 20:39
          • dadek
            Merklín, Za školou 383, Pivovar Petr Petružálek
            dadek
            Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
            2023-05-16, 00:44
          • czteropak
            Kufle i szklanki - wymiana/ sprzedaż
            czteropak
            Witam serdecznie. W związku z robionymi porządkami i zmianą preferencji dotyczących mojej kolekcji zdecydowałem się pozbyć części szkła, mianowicie prezentowanych poniżej przedmiotów. Interesuje mnie zarówno wymiana jak i sprzedaż. Możliwa wymiana na kapsle (najlepiej niebutelkowane),...
            2016-08-24, 14:46
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...