Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Butelka GG

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 23%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• demmat
    Bad Polzin i Kösliner kufle - identyfikacja
    demmat
    Szanowni,
    Mam w swojej kolekcji szkieł do piwa dwa kufle pochodzące od mojego pradziadka. Próbowałem zidentyfikować ich wiek, chociaż co do dziesięcioleci, ale mi się nie udało. Nie znam języka niemieckiego, więc trudno mi się po niemieckojęzycznych stronach poruszać. Może ktoś...
    2016-09-21, 13:45
  • Dreamer
    Buxton, Dubbel
    Dreamer
    styl: dubbel
    alk. 7,0%

Colin Stronge, piwowar z Buxton, do wypuszczenia tych piw przygotowywał się dłuższy okres czasu. No i udało się - trochę na przekór nowym trendom, a trochę dla oddania hołdu wielkim tradycjom piwowarskim - Buxton może się chwalić, że jest pierwszym...
    2016-04-04, 17:20
  • otvirak
    Six Star, Platinum Blonde
    otvirak
    Barwa: jasna herbata.
    Piana: wydobyta z trunku na siłę, błyskawicznie i bez śladu znikła.
    Zapach: delikatny, słodowo-owocowy.
    Smak: w zasadzie nie ma zbyt wiele do opisywania: lekki cytrusowy z goryczką w tle.
    Wysycenie: wysokie, dla mnie zbyt duże.
    Opakowanie:...
    2010-07-27, 15:58
  • Dreamer
    Siren, Fortuna's Gift
    Dreamer
    styl: scotch ale (BA)
    alk. 9,2 %

Siren Craft Brew to zdecydowanie pierwsza liga brytyjskiego craftu. Bardzo młody browar, który w 2014 r. sięgnął po tytuł najlepszego nowopowstałego browaru brytyjskiego oraz (uwaga!) drugiego najlepszego na świecie wg Ratebeer. Brytyjskiej...
    2015-06-03, 17:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...