Joasia napisał(a) No wlasnie ile lat moze miec ten kapsel?
W srodku ma wkladke z naturalnego korka.
Za pomoc z gory dziekuje.
Nie wiem z czego jest ten kapsel bo nie znam takiej Firmy w Gladbeck a wiec musi to byc juz starszy egzemplarz.
To ze w srodku jest naturalny korek nie musi byc dowodem ze jest stary bo wiele firm uzywa jeszcze do dzisiaj takiego sposobu szczegölnie dla Bio produktöw
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Olešnice, to miasteczko położone około 5 km na wschód od Trhové Sviny. Otoczone malowniczym terenem stawów Stropnice i wzgórzem Dubí. Z Žumberka wyszło 6.7 km.( w jedną stronę) pieszej, malowniczej wycieczki, więc czemu nie
Po środku miasteczka stoi XVI wieczny Zamek Oleśnicki,...
Mam jeszcze taką przypinkę piwną z browaru Hirter z Austrii. Wykonana z takiego jakby filcu.
Wymienię na jakiś fajny kapsel do kolekcji.
Propozycje na maila badejzakot@gmail.com...
W sumie można napisać że jest to najnowszy browar w Brnie, ale jak większość piwoszy wie jest to stary browar Magistr, który swoją działalność zakończył w 2018 roku.
Obecnie browar ma nowych właścicieli i chyba najlepszego sladka w Brnie. Nowe otwarcie miało miejsce...
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie . Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
Comment