co to za szklanka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • norbert322
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 15

co to za szklanka

Nie wiem skąd pochodzi szklanka Aldo Franco(nie Włochy)Beers Pomóżcie

Related Topics

Collapse

• dadek
    Miłosław, Wrzesińska 24, Browar Fortuna
    dadek
    Wiele lat temu w Browarze Fortuna był podobno Zlot browar.biz, jednak na pewno w nim nie uczestniczyłem, więc nie było okazji do zwiedzenia tak zasłużonego browaru. Inna sprawa, że 15-20 lat temu był to jednak dużo mniejszy browar. Gdy 7 lat temu głównym piwowarem został Marcin Ostajewski...
    2025-12-02, 01:12
  • sshiyyyu
    Kupię- Szklanka do piwa Hermann Müller
    sshiyyyu
    Zbiła mi się pamiątka po babci widoczna na zdjęciu. Przeszukałam dużo grup i nie znalazłam żadnej. Zwracam się do Państwa z pytaniem gdzie szukać?
    2025-04-20, 15:25
  • Szymekub3
    Skąd są te puszki?
    Szymekub3
    Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
    Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
    Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
    W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...
    2023-02-02, 19:03
  • dadek
    Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
    dadek
    Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
    2024-10-17, 00:22
  • heckler
    Počátky, Počátky 36, Pivovar Počátky
    heckler
    Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
    Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
    2023-06-15, 11:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...